İsveç Buz Otel’in barı, Ramada ile Antalya’ya geliyor

İsveç Buz Otel’in barı, Ramada ile Antalya’ya geliyor
Gaziantepli Karakaş İnşaat, Antalya Ramada Plaza'yı martta açıyor. Otelde İsveç Buz Otel'dekinin benzeri buz bar kurulacak.

Gaziantepli Karakaş İnşaat, 2007 yılında Antbirlik’ten 20 yıllığına kiraladığı yaklaşık 30 bin metrekarelik alanda inşa ettiği 5 yıldızlı şehir oteli Antalya Ramada Plaza’yı 50 milyon dolarlık yatırımla tamamladı. İsveç’te bulunan Boz Otel’deki buzdan masa, sandalye ve hatta bardakların yer aldığı Black Ice Bar’ın bir benzerinin yer alacağı 223 odalı tesis mart ayında açılacak. Resmi açılışı nisan ayında yapılacak otelin en üst iki katı, sadece işadamlarının kalacağı şekilde düzenlenecek. Otelde birçok ilke imza atmak istediklerini belirten Antalya Ramada Plaza Genel Müdürü Mehmet Mülayim, buz barı nisan ayında açacaklarını söyledi. Mülayim, yaklaşık 120 metrekarelik bir mekanda İsveç’ten özel gelen soğutucu aletlerle eksi 8 derecedeki buz bar ortamını yaratacaklarını kaydetti.

Bu barda masa, sandalye hatta bardakların bile buzdan olacağını söyleyen Mülayim, “Barda özel heykeller de bulunacak. Bunun için önümüzdeki ay, Taylan’dan sanatçılar gelip değişik tasarımlar yapacaklar. Buz barda bir seferde en fazla 50 misafiri 45 dakika ağırlayabileceğiz. Çünkü bu zaman ve kişi sınırının aşılması, sistemi bozabilir. Yazın da açık olacak buz barımıza girmek isteyenlerin özel giysilerini biz vereceğiz” diye konuştu. (Referans Gazetesi)


Bu Haber 07.02.2010 - 17:26:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.