İşte PEGAS'ın 2023 Türkiye hedefi

İşte PEGAS'ın 2023 Türkiye hedefi

Rusya ve BDT ülkelerinden Türkiye'ye turist getiren PEGAS Touristik, 2023 planlarını açıkladı.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Rusya’nın başkenti Moskova'da 'Türkiye Çalıştayı' düzenleyen PEGAS Touristik seyahat acentelerinin Türkiye'ye dönük beklentileri ve 2023 sezonu konuşuldu. Etkinliğe, PEGAS'ın 21 bölgeden gelen partnerleri katıldı.

18 şehirden Türkiye'ye turist getirecek

2023 yılında Türkiye'ye getirdiği turist sayısını yüzde 30-50 arasında artırmayı hedefleyen PEGAS Touristik, ülkenin 18 şehrinden Antalya'ya, 3 şehrinden de Dalaman ve Bodrum'a operasyon yapacak.

250 seyahat acentesinin sahibi veya yöneticisinin katıldığı 2023 Türkiye Çalıştayında Türkiye'den 13 otel grubunun da temsilcileri bulundu.

"Türk oteller yüksek yüksek bütçeli müşterilerle ilgileniyor"

Etkinliğe katılan oteller seyahat acentelerinin otellere tesislerdeki eğlence, oda tipleri, yemekler vb konularında pek çok soru sorduğu kaydedildi. Sıkça sorulan sorulardan biri de elbette fiyatlar oldu. Ancak IC Hotels'i temsilen etkinliğe katılan Elena Dyuden, pek çok Türk otelinin artık yüksek tatil bütçesine sahip müşterilerle ilgilendiğini ve bu kesim için de fiyatın tatil kalitesinden sonra geldiğini kaydetti.

"Fiyatlardaki gözle görülür artışa rağmen Türkiye'ye ilgi yüksek"

Kempinski Hotel The Dome temsilcisi Aida Dobrysheva-Dede Rus seyahat acentelerinin Türkiye'ye ilgisinin yüksek olduğunu belirtti. Rus seyahat acentelerinin Türkiye'yi aktif olarak satmaya hazır olduğunu ifade eden Dede, "Seyahat acenteleri fiyatlardaki gözle görülür artışa rağmen Türkiye'ye ilginin yüksek olduğunu söylüyor." dedi.



Bu Haber 02.02.2023 - 09:38:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.