İlker Aycı: Cumhurbaşkanımızın onayıyla Air India’ya geçtim

İlker Aycı: Cumhurbaşkanımızın onayıyla Air India’ya geçtim

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve CEO’luğu görevinden ayrılan İlker Aycı, Air India’ya geçişi ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Dünya Gazetesi’nden Vahap Munyar’a konuşan İlker Aycı, Tata Group bünyesindeki Air India’ya geçiş sürecini anlattı.  Mart ayından itibaren göreve başlayacağını söyleyen Aycı’nın açıklamaları şu şekilde;

“THY’deki görevim bittikten sonra eşimle de oturduk değerlendirme yaptık. Air India, Tata Group’a geçişiyle birlikte yeni bir döneme hazırlanıyor. Bu yeni dönemde rol almak, Hindistan’da görev yapmak benim için de farklı bir açılım olacak. Sayın Cumhurbaşkanımıza gelen teklifi anlattım. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayını aldıktan sonra Air India’ya görevi kabul etme yolundaki kararımı bildirdim.

Air India, filosundaki 141 uçağı, daimi ve sözleşmeli 13 bin 500 çalışanı ve iştirakleriyle birlikte Tata Group bünyesine geçti. Halen 70’i aşkın uluslararası ve 50 yurt içi destinasyona hizmet veriyor.

Mart ayından itibaren şirketin toplantılarına girmeye başlayacağım. 1 Nisan’dan itibaren Air India ile birlikte tüm iştiraklerinin de başına geçmiş olacağım. Air India’yı dünyanın en iyi hava yollarından bir yapmayı planlıyoruz. Tata Group’un gücü, Aycı’nın THY’deki deneyimi ile birleşince Air India’nın atağa geçeceği anlaşılıyor.”



Bu Haber 18.02.2022 - 09:45:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Air India

    Bilgehan Sesışık 22.02.2022 - 08:30

    Kendi hür iradesi ile tuvalete gidebiliyordur umarım.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.