HMSTatil.Com’dan Ramazan Bayramı’na özel tatil fırsatları


 
HMSTatil.Com, Ramazan Bayramı kampanyasıyla tatilcilere yüzde 35’e varan indirimlerin yanı sıra sigorta güvencesi ve tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit olanağı sunuyor. 

OTI Holding’in iştiraklerinden online seyahat portalı HMSTatil.Com tatilcilere, farklı şehirlerde, farklı bütçe ve beğeniye uygun 450’yi aşkın tesis alternatifiyle Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı’na özel kampanyalarla tatil imkanı sunuyor. Üstelik yüzde 35’e varan indirim, sigorta güvencesi ve tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit fırsatıyla.

Seçili bazı otellerde 100 TL indirim sunan kupon kampanyasıyla Ramazan’a merhaba diyen HMSTatil.Com, bu kampanya ile Ramazan ayı boyunca çeşitli otel ve tesislerde misafirlerine özel iftar sofraları ve sahur programlarına katılım ile indirimli konaklama şansı sunuyor. HMSTatil.Com, Ramazan Bayramı’nda Türkiye genelinde 450’yi aşkın tesiste ve Kıbrıs otellerinde gerçekleştirilecek özel bayram eğlencelerini de tatil paketleri kapsamında misafirlere sunuyor.

450’yi aşkın otel konaklama seçeneği 

HMSTatil.Com, Ramazan Bayramı tatili için Antalya, Bodrum, Çeşme, Marmaris, Didim, Fethiye, Kıbrıs, Kuşadası ve Kıbrıs’ı öneriyor. Bu bölgelerde 450’nin üzerinde yurt içi otel sunan HMSTatil.Com, hem online rezervasyon hem de telefonla rezervasyonda satın alma aşamasında büyük kolaylıklar sağlıyor. Bu yıl yüzde 35’e varan özel bayram indirimleri, 12 aya varan taksit seçenekleri ve özel Ramazan programları ile unutulmaz bir bayram tatilcileri bekliyor. 

Bayrama özel unutulmaz bir mavi yolculuk

HMSTatil.Com ayrıca, Ramazan Bayram tatilini otelde geçirmek istemeyenler için, Ege’nin muhteşem koylarında mavi tur seçenekleri sunuyor. Bodrum-Gökova Körfezi arası, Marmaris-Datça arası veya Marmaris-Fethiye arası yapılan bu unutulmaz mavi yolculuklar 499 TL’den başlıyor ve yalnız bayram döneminde değil, Ekim’e kadar belirli tarih aralıklarında seçilebiliyor. HMSTatil.Com tüm mavi turları, yurt içi ve yurt dışı tatilleri, gidiş-dönüş uçak bileti, otel konaklaması ve transferler dahil çok özel fiyatlı paketlerle 444 5 467 no’lu Call Center’ı aracılığıyla sunuyor.
HMSTatil.Com’dan Ramazan Bayramı tatiline özel yurtdışı turlar

HMSTatil.Com’un Ramazan Bayramı tatil önerileri, mavi turlar veya yurt içi otel konaklaması ile sınırlı değil. Bayramda yeni ülkeler, kültürler ve şehirler tanımak isteyenleri çok cazip tur paketleri bekliyor. HMSTatil.Com sitesinden detayları incelenebilecek olan bu turlar, Dubai, Amsterdam, Yunanistan & Makedonya, Baştanbaşa İtalya, Klasik Uzakdoğu, Balkanlar ve Baltık Kıyıları turlarından oluşuyor. 

Tur programları ve indirimli Ramazan Bayramı tesisleri hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için HMSTatil Çağrı Merkezi 444 5 467’yi arayabilir, www.hmstatil.com adresinden online işlem yapabilirsiniz.
 


Bu Haber 24.07.2013 - 11:21:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.