Hilton CEO’su Chris Nassetta’ya ABD turizminde önemli görev

Hilton CEO’su Chris Nassetta’ya ABD turizminde önemli görev

Hilton CEO'su Chris Nassetta ABD Seyahat Derneğinin yönetim kurulu başkanı seçildi.


ABD Seyahat Derneğinde yönetim kurulu başkanlığı görevine Hilton CEO'su Chris Nassetta getirildi.

Carnival Cruise Line başkanı Christine Duffy yerine 1 yıllığına göreve gelen Nassetta, tekrar seçilmesi halinde bir yıl daha görev yapabilecek.

Chris Nassetta konuyla ilgili ''ABD Seyahat Derneği; ulusumuz ekonomisine ve küresel çaptaki ekonomilere yaptığı katkılarla seyahat endüstrisi için önemli bir kuruluş olmuştur. Endüstrimizi bu mevkide temsil edecek olmaktan onur duyuyorum ve diğer sektörlerle birlikte çalışarak ilerisi için hatasız, güvenli ve verimli deneyimler yaratmak için sabırsızlanıyorum.'' açıklamasını yaptı.

Derneğin yönetim, delegeler kurullarına ve yönetici kadrosuna liderlik yapacak olan Nasetta; aynı zamanda derneğin başkanı ve CEO'su Geoff Freeman ile yakından çalışacak. Nassetta; yönetici kadroyla birlikte ülkeye yapılan ve ülke içinde yapılan seyahatleri artırarak seyahat endüstrisini ülke ekonomisinin önemli yapıtaşlarından biri haline getirme misyonunu üstelenecek.''

Geoff Freeman konuya ilişkin yapığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: ''Chris, ABD'de muazzam bir varlığa sahip olan küresel çaptaki en saygın konaklama şirketlerinden birine liderlik ediyor; kolektif çalışmamıza getireceği bakış açısı için sabırsızlanıyoruz. Chris ile çalışacağımız için çok heyecanlıyız ve eski yönetim kurulu başkanımız Christine Duffy'ye de liderliğinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.''

Washington DC merkezli ABD Seyahat Derneği; binin üzerinde büyük ve küçük çaplı şirketin ve endüstri organizasyonunun ortak çıkarlarını temsil ediyor.



Bu Haber 25.02.2023 - 17:22:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.