Havalimanlarında binlerce bavul sahibini bekliyor

Havalimanlarında binlerce bavul sahibini bekliyor

Almanya havalimanlarında sahibine ulaşamayan bavulların sayısının giderek arttığı bildirildi.


Almanya’da bu yıl tatil sezonuyla birlikte birçok havalimanında personeli eksikliği nedeniyle büyük kaos yaşandı, çok sayıda uçuş iptal edildi. Ancak bundan bağımsız olarak bir de kaybolan veya zamanında sahibine ulaşmayan bavullar nedeniyle birçok tatilci mağdur oldu.

BER Havalimanında da tatil bitmesine rağmen çok sayıda bavulun hâlâ sahibine ulaştırılamadığı belirtildi. Havalimanının bodrum katında yaklaşık 3 bin valizin biriktiği ve sayının giderek arttığı kaydedildi.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Havaalanı Müdürü Aletta Von Massenbach, Berliner Morgenpost gazetesine yaptığı açıklamada, “Birçok yolcunun valizleri için uzun süre beklemek zorunda kalması tamamen acı verici. Ancak bavulların sahibine ulaştırılması için yoğun bir çalışma harcıyoruz” dedi.

Sorunun sadece Berlin-Brandenburg Havalimanından kaynaklanmadığını belirten von Massenbach, herhangi bir yerde kaybolan bavulların sahibine ulaştırılmak üzere BER Havalimanına gönderildiğini ve havalimanının da daha sonra bu bavulları yolcuya ulaştırması gerektiğini açıkladı.



Bu Haber 13.09.2022 - 16:14:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.