Göğüs implantı yaptırmaya İstanbul’a geldi, dişlerinden oldu

Göğüs implantı yaptırmaya İstanbul’a geldi, dişlerinden oldu

Göğüs implantı yaptırmak için İstanbul’a gelen İspanyol turist dişlerinden oldu.


İspanya’dan 5 ay önce göğüs implantlarına rötuş yaptırmak için İstanbul’a gelen 64 yaşındaki Maribel, ülkesine dişsiz bir şekilde döndü.

Independent Türkçe'nin aktardığı habere göre; Maribel, gittiği klinikte göğüs implantının yanında dişlerini de yaptırmasını önerdiklerini ve bunun için İspanya'da ödeyeceği ücretin yarısını teklif ettiklerini söyledi.

Teklifi kabul ettiğini belirten kadın, yaşadıklarını şöyle aktardı: "Dişlerim sağlamdı. Sadece beyazlatmak ve azı dişlerimdeki implantları değiştirmek istemiştim. Anesteziden uyandığımda tüm dişlerimin çekildiğini gördüm ve dehşete kapıldım."

İspanyol kadın ayrıca göğüs implantlarının da rötuşlanmak yerine çıkarıldığını söyledi.

Protez diş takılan Maribel, "Gerçek implantlar için 4 ay sonra yine gelmemi söylediler. Buna güvenmek istedim. 4 ay sonra kliniğe tekrar gittim ama sadece başka bir kalitesiz protez diş verdiler. Onları takamıyorum bile çünkü ölçüsünü yanlış almışlar." dedi.

İspanya'da bir uzmana göründüğünü anlatan Maribel, doktorun "Üçüncü dünya ülkesi operasyonuna maruz kaldığını" söylediğini belirtti. Ayrıca Türkiye'de 3 bin 800 euro ödediği operasyonu düzeltmek isteyen Maribel'e İspanya'da 9 bin euro fatura çıkarıldı.

Kliniğe dava açamadığını belirten Maribel "Şikayette bulunmak istedim ama doğrudan benim başvuru yapmam lazımmış. Sabah erkenden uçağım vardı ve yetişemedim. Davayı İspanya'dan sürdürmeye gücümün yeteceğini sanmıyorum. İstanbul çok güzel ama umarım benim başıma gelenleri kimse yaşamaz" dedi.



Bu Haber 28.01.2023 - 11:48:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.