FTI, Türkiye ve Mısır’da otel yatırımlarını artıracak

FTI, Türkiye ve Mısır’da otel yatırımlarını artıracak

FTI Group’un yeni CEO’sı Karl Markgraf, Mısır ve Türkiye’deki otel yatırımlarını artıracaklarını açıkladı.


Almanya’nın önde gelen turizm şirketlerinden FTI Group’un yeni CEO’su Karl Markgraf, başarılı oldukları destinasyonlarda yeni otellerin açılacağını söyledi.

Türkiye ve Mısır’ın Alman tatilciler arasında popüler olduğunu ifade eden Markgraf, bu destinasyonlarda yeni yatırımlar yapacaklarını açıkladı.

Turizm DataBank’ın aktardığına göre şirket, Mısır ve Türkiye’deki otel yatırımlarını kendi markasıyla büyütecek. Körfez, Kızıldeniz ve Türk Rivierası’nda daha da büyüyeceklerini açıklayan şirket, gelişme odağına Güney Kıbrıs, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Balear Adaları, Kanarya Adaları, Fas, Türkiye ve Tunus’u da eklediğini bildirdi.

FTI Group tarafından Eylül 2015’te kurulan Meeting Point Hotels, başta Türkiye olmak üzere 8 ülkede 60’tan fazla tesise sahip.

“Kış sezonunda da Türkiye’ye yüksek talep”

Öte yandan Alman iş ve turizm dergisi fvw’nin aktardığına göre 2023-24 kış sezonunda turların her zamankinden daha fazla talep gördüğünü ifade eden Markgraf, "Cari mali yılın başından bu yana, ortalama rezervasyon sağlama süresi bir önceki yıla göre yüzde 40'ın üzerinde arttı. Rezervasyon ile seyahatin başlangıcı arasında neredeyse 100 gün var.” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin sonbahar- kış sezonunda da popüler destinasyonlar arasında yer aldığını belirten Markgraf, “Türkiye’de sonbaharın başlarında daha düşük fiyatlara geçiş yapan yüksek kaliteli otel yelpazesine sahip.” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 07.07.2023 - 15:35:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.