Bağlıkaya Diyarbakır'dan seslendi: Bakanlıkta bekleyen yasa...

Bağlıkaya Diyarbakır'dan seslendi: Bakanlıkta bekleyen yasa...

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya, yeni ysa ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Diyarbakır'da seyahat acenteleri ile bir araya gelen TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, yeni ysa ve acentelerin sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Güneydoğu Anadolu BTK Başkanı Mehmet Akyıl'ın ev sahipliğinde 150'nin üzerinde seyahat acentesi temsilcisinin katıldığı toplantıda konuşan TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya 18 yıldır biriken kronikleşmiş sorunları 18 ayda çözmek için gayret sarf ettiklerini söyledi.

''Bakanlıkta bekleyen yasa...''

Bşta THY olmak üzere, tüm hava yolu şirketlerine karşı acentelerin haklarını korumak için ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydeden Bağlıkaya, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda bekletilen yeni yasaya işaret ederek, ''Ancak Bakanlıkta bekleyen yeni yasa tasarısının Meclis'e gelmesiyle birlikte sektör nefes alacak. Bilet acentalarının sorunlarının çözümü için yasanın bir an önce Meclis'e gönderilerek kabul edilmesi gerekiyor. THY'nin son günlerde acentaları dahil etmeden uyguladığı kampanyalar kabul edilemez. 12 bin seyahat acentası birleşerek kenetlenerek derdimizi çözeceğiz, şimdi birlik olma zamanı” diye konuştu.



Bu Haber 16.09.2019 - 15:38:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Bora Küçükyilmaz 27.10.2019 - 10:10

    Artık yasayla değil neden cikmadigiyla ilgileniyoruz. Ne zaman onaylanacak kardeşim bu yasa? Neyi bekliyor bunca zaman anlamadik ki. Vakit nakittir diye düşünen hiç mi kimse yok. Bu köşedeki bakkal amcanın bu denli bekletilecek bir istek mı? Turizmi kökten kaldırın bu ülkeden hiç olmazsa rahatlayan insznlar olur memlekette yahu.

  • Sorunlar 18.09.2019 - 10:25

    Kundu X otelinden 3 kişilik aileyi Acente olarak anlaşmalı taşımacımın aracıyla Pamukkale ye gonderıyorum Rehber yok aracda dıye bana ceza yazılıyor, Aynı turıstı otel onundekı taksıcıler goturuyor onlara ceza yok! bu ne lahana bu ne perhız? once bızım haklarımızı taksıcılere karsı koruyunuz. Otel onlerındekı taksıcıler musterılerımızı calıyor Hanutculuk yapıyor, 3 4 farklı tekstıl kuyum gıbı magazalara goturuyor ve yuksek komısyonlar elde edıyor. Önce Taksicilere dur deyin!

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.