Feridun Ergün ANEX sponsorluğunda Berlin Maratonunda koştu

Feridun Ergün ANEX sponsorluğunda Berlin Maratonunda koştu

ANEX sponsorluğunda koşarak Berlin Maratonunu 3 saatin altında bitiren Z Group Hotels Genel Koordinatörü ve ANEX Tour eski genel müdürü Feridun Ergün açıklamalarda bulundu.


Turizm Güncel

Z Group Hotels Genel Koordinatörü ve ANEX Tour eski genel müdürü Feridun Ergün, Anex sponsorluğunda koştuğu Berlin Maratonunu 3 saatin altında tamamlayarak madalya kazandı.

Turizm Güncel’e açıklamalarda bulunan Ergün, her maratonunu bir sosyal proje eşliğinde koştuğunu belirterek Berlin Maratonu kapsamında ANEX sponsorluğunda açılan kampanyadan elde edilen geliri Türk Eğitim Vakfına bağışlayacaklarını açıkladı.

Sağlık sorunu nedeniyle 8 sene önce başladığı maraton koşusunun bir süre sonra tutkuya dönüştüğünü ifade eden Ergün şu açıklamalarda bulundu;

“Daha önceki koşularımda ANEX çok büyük katkıda bulunmuştu. Bu sefer bu koşuya hem daha önce genel müdürlüğünü yaptığım ANEX Tour, hem de arkadaşım olan Neşet Koçkar sponsor olmak istedi. Berlin Maratonu benim hayalimdi. Çünkü dünyanın en büyük ikinci koşusudur ve her koşucunun hayalidir. Ben de kabul edildim ve koşarken de ANEX Tour adına koştum. 50 bin kişi koşuyor maratonda. Ben de 1500. Oldum. Benim için önemli olan 3 saatin altında koşmaktı. Kendi rekorumu 10 dakika geliştirdim. ANEX’i böyle tanıtmak güzel oldu.”



Bu Haber 26.09.2022 - 12:52:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ali Abbas Kıratlı 26.09.2022 - 04:48

    Yüreğine sağlık kardeşim

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.