Eurowings Almanya'dan Adana ve Samsun'a uçuş başlatıyor

Eurowings Almanya'dan Adana ve Samsun'a uçuş başlatıyor

Alman hava yolu Eurowings, ülkenin üç şehrinden yapacağı yurt dışı uçuşlarına yenilerini ekledi.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Almanya'nın milli hava yolu Lufthansa bünyesinde faaliyet gösteren bütçeli hava yolu Eurowings başta Düsseldorf, Hamburg ve Stuttgart olmak üzere ülkedeki bazı havalimanlarından yurt dışında çok sayıda noktaya yeni uçuş başlatıyor.

Adana ve Samsun'a da uçuş başlatıyor

Yapılan açıklamaya göre Düsseldorf'dan 29 Mayıs'tan itibaren Norveç'in başkenti Oslo Ermenistan'ın başkenti Erivan, 5 Nisan'dan itibaren Tunus'un resort turizm şehri Monastir ve 13 Mayıs'tan itibaren İtalya'nın Verona şehrine uçuş başlatacak olan Eurowings, yine Düsseldorf'tan 22 Haziran'dan itibaren Samsun, 25 Haziran'dan itibaren Adana uçuşlarına başlıyor. Malta uçuşları ise 27 Mayıs'tan itibaren haftada ikiye çıkarılacak.

Şirket ayrıca 14 Mayıs'tan itibaren haftada bir olarak Hamburg-Malta, 4 Temmuz'dan itibaren Hamburg-Tunus ve Hamburg-Fas/Nador uçuşlarına başlayacak.

Eurowings Stuttgart'tan ise 31 Mayıs'tan itibaren Tunus/Monastir ve 3 Haziran'dan itibaren de Volos/Yunanistan'a uçuş başlatacak.

Yunanistan programını genişletti

Eurowings ayrıca Çekya'nın başkenti Prag'dan Yunanistan programını genişletti. Buna göre, 4 Haziran'dan itibaren Prag-Zakintos uçuşlarına başlayacak olan hava yolu, 13 Mayıs'tan itibaren her cumartesi Avusturya'nın Salzburg şehri ile Selanik arasında cumartesi günleri uçuş yapacak.



Bu Haber 24.03.2023 - 08:19:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.