Eresin Hotels'den 2011 Paskalya aktiviteleri


MOSAIC RESTAURANT
On 20 April, guests at the Eresin Crown are invited to celebrate Easter with a special dinner at the Mosaic Restaurant. The menu starts with Magiritsa soup, followed by a seasonal salad with Mediterranean greens. The main course consists of veal emince served with baked potatoes and vegetables. Cheesecake with raspberry sauce will make a delightful ending to the meal. The dinner costs 22 Eur.- per person, including VAT.
20 Nisan günü, Eresin Crown Hotel - Mozaik restaurant, hazırladığı özel akşam yemeği ile Paskalya kutlaması için tüm konukları davet ediyor.
Menü:

Magiritsa çorba ile başlar. Ardından, Akdeniz yeşillikleri ile bir mevsim salatası,. Ana yemeğe gelince, fırınlanmış patates ve taze sebzeler ile servis edilen nefis Dana Emense’nin tadını çıkarabilirsiniz. Yemek, frambuaz sos ile lezzetlendirilmiş Cheesecake ile sona erecektir.

Akşam yemeği: KDV dahil kişi başı 47 TL.

ERESIN TAXIM PREMIER

On 20 April, The Hideout restaurant at the Eresin Taxim & Premier invites all guests to celebrate Easter with a special dinner. The menu starts with Magiritsa soup, followed by a seasonal salad with Mediterranean greens. As for the main course, guests can enjoy tandoori lamb served with oven-baked potatoes and vegetables. The meal will end on a sweet note with sekerpare (semolina biscuits) dipped in thick syrup with tahini sauce. The dinner costs 22 Eur.- per person, including VAT.
20 Nisan günü, Eresin Taxim & Premier de bulunan The Hideout Istanbul, hazırladığı özel akşam yemeği ile Paskalya kutlaması için tüm konukları davet ediyor.

Menü:

Magiritsa çorba ile başlar. Ardından, Akdeniz yeşillikleri ile bir mevsim salatası,. Ana yemeğe gelince, fırınlanmış patates ve sebze ile servis edilen nefis kuzu tandır’ın tadını çıkarabilirsiniz. Yemek, tahin soslu kalın şuruba batırılmış Şekerpare tatlısı ile sona erecektir.
Akşam yemeği: KDV dahil kişi başı 47 TL.




Bu Haber 25.03.2011 - 09:34:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.