Elite World Otelleri Miles&Smiles’da da büyüyor



 
Elite  World Hotels’lerde Miles&Smiles ile daha da çok mil kazanacaksınız. Elite World İstanbul ile başlayan Miles&Smiles program ortaklığı zincirin diğer halkaları Elite World Prestige ve Elite World Van Otelleri ile devam ediyor.
 
İstanbul Taksim’de 102 oda kapasiteli Elite World Prestige ve 245 odalı, 5 yıldızlı Elite World İstanbul otelleri ile Van’da 230 oda kapasiteli 5 yıldızlı Elite World Van Hotel’de benzersiz kalite anlayışını misafirlerine sunan Elit Turizm, artık üç otelinde de Miles&Smiles ile daha da çok mil kazandıracak.
 
Dünyanın önemli uluslararası otel zincirlerinden ‘’Luxe Worldwide Hotels’’in üyesi ve THY Miles&Smiles program ortakları arasında yer alan ve 1 Eylül’de kapılarını misafirlerine açan Elite World Van Otel’de açılışa özel 3 kat mil kazanma imkanı yer alıyor. Elite World Van Hotel’de açılışa özel 1500 mil kazanabileceksiniz.
 
Elite World Prestige ve Elite World İstanbul Otellerindeki konaklamalarında ise 2 kat mil kazanılacak. Elite World Otellerinde Konaklama haricinde de mil kazanılabilinecek. Tüm Elite World Otellerinde yapılacak en az 5.000TL değerindeki toplantı harcamalarında ve Elite World İstanbul veya Elite World Prestige Otel’de yapılacak en az 10.000TL’lik düğün, nişan gibi davet harcamalarında; ayrıca oteller bünyesinde konaklama dışı diğer harcamalarda her 1 TL için 1 mil kazanma fırsatı da var. 
 
Konaklama rezervasyonlarını www.eliteworldhotels.com.tr web sitesi üzerinden online yapanlar her rezervasyon için ayrıca 500 mil kazanabilecek.
 
Miles&Smile’s program ortaklığı içinde yer alan bu özel promosyonlar 15 Mart 2013 tarihine kadar geçerli olacak.


Bu Haber 04.10.2012 - 12:02:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.