Dedeman Grubu iki otelini 2,5 milyon liraya yeniliyor

Dedeman Grubu iki otelini 2,5 milyon liraya yeniliyor
Dedeman Grubu, Palandöken’de bulunan iki oteli için 2,5 milyon liralık yenileme çalışması başlattı.



Palandöken’e ilk otel yatırımını 27 sene önce yapan Dedeman Grubu, kayak merkezinde bulunan Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge otellerini yenileme kararı aldı. Grubun iki oteli, kasım sonunda yeni sezona yenilenmiş olarak girecek. Şirket, otelin yenilenmesi için 2,5 milyon lira yatırım yapacak.

Otelde yapılacak yenilikler

Proje kapsamında Dedeman Palandöken otellerinde, mekanik ve alt yapı tesisat yenileme, dış cephe aydınlatma, asansörlerin revizyonu, Wi-Fi sistemleri upgrade çalışmaları yapılırken, odalarda ve lobby alanında yenilemeler hayata geçiriliyor. Kayak severlerin çok iyi bildiği Teleski Cafe baştan sona yenilenirken, dağın eteğinde yer alan bu özel cafe’nin yeni tasarımında kayak severler için birçok sürpriz de yer alıyor.

Veli Tuzak: Rus pazarında da ciddi talep almaya başladık

Palandöken’in kış turizmi için çok önemli bir destinasyon olduğunu belirten Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge Genel Müdürü Veli Tuzak, “Pandemi tüm dünyada olduğu gibi ülke turizmimizi de olumsuz etkiledi. Ancak herhangi bir seyahat kısıtlaması kararı alınmaması veya vakaların çok artmaması durumunda kışın iyi geçeceğini tahmin ediyoruz. Bu yıl pandemi nedeniyle yurtdışından gelecek misafirlerde azalma olacağını öngörsek de bu durum yerli turist özelinde bir fırsat ortaya koyacaktır. Ağırlık iç pazardan olacak olsa da özellikle Rus pazarından da ciddi talepler almaya başladık. Erzurum Havalimanı'nda CAT3 teknolojisi odaklı yapılan yenileme çalışmasının da olumlu etkileri olacağını düşünüyoruz” dedi.

Banu Dedeman: Pandeminin olumsuz etkilerine rağmen yatırımlarımıza devam ettik

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “Dedeman olarak 1993 yılında Palandöken Kayak Merkezi’ndeki ilk otel yatırımını gerçekleştirdik. Yıllar içinde Palandöken Kayak Merkezi’nin bir destinasyon olarak gelişmesine katkıda bulunduk. Başkanımız Rahmetli Murat Dedeman’dan devraldığımız bu misyonumuzu günümüzde de sürdürmeye devam ediyoruz. Sene başında duyurduğumuz renovasyon yatırımlarına, pandeminin olumsuz etkilerine rağmen devam ettik. Yenileme yatırımlarımızın Palandöken Kayak Merkezi’nin genel algısına da katkı sağlayacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 30.11.2020 - 17:27:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.