Dedeman Antalya'da Suriye Gastronomi ve Kültür Haftası



Dedeman Antalya Hotel & Convention Center’da, 24-27 Mart tarihleri arasında Suriye Gastronomi ve Kültür Haftası, Suriye Büyükelçisi Mr. Dr Nidal Kabalan’ın da katılımıyla Türkuaz Fine Dining Restaurant’ta başladı. Haftasonuna kadar devam edecek etkinlik, Dedeman Antalya misafirlerine farklı bir ambiyans sunuyor. 
 

Dedeman Hotels & Resort International, farklı kültürleri misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Dedeman Antalya Hotel & Convention Center’da 24 Mart günü Suriye Büyükelçisi Mr. Dr Nidal Kabalan katılımıyla başlayan ve 4 gün sürecek olan Suriye Gastronomi ve Kültür Haftası, muhteşem dans gösterileri ve leziz yemekler eşliğinde misafirleriyle buluşuyor. Suriye kültürünü tanıtma amaçlı düzenlenen haftada, Suriyeli aşçıların hazırladığı yöreye özgü lezzetler ve yerel 10 kişilik halk dansçılarından oluşan grup performanslarını sergiliyor. Dedeman Antalya Hotel & Convention Center‘ın teras katında yer alan ve şehrin muhteşem manzarasına hakim konumu ile hizmet veren Türkuaz Fine Dining Restaurant’ta hafta boyunca her gece 19.30’dan 24.00’e kadar süren Suriye Gastronomi ve Kültür Haftası’nda 21.00 – 23.00 saatleri arasında da yerel danslar eşliğinde devem eden gösteriler ile misafirler unutamayacakları dakikalar yaşıyor.  

Konuyla ilgili, Yiyecek & İçecek Müdürü Murat Yılmaz Zeren “Farklı kültürleri bünyesinde barındıran Türkiye, komşusu olan Suriye’nin kültürünü tanıtma fırsatını bulmak bizim için gurur verici. Suriye’nin kültürünü ve tadlarını en iyi şekilde tanıtmak adına aşçıları ve malzemeleri Suriye’den getirdik. Dedeman Antalya Hotel & Convention Center’da gerçekleşecek olan haftada, Antalya bölgesine Suriye’yi en iyi şekilde tanıtmak başlıca amacımız” dedi. 
 



Bu Haber 25.03.2010 - 12:54:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.