Corendon Hotels & Resorts, İspanya pazarına 'her şey dahil'le giriyor

Corendon Hotels & Resorts, İspanya pazarına 'her şey dahil'le giriyor
Corendon Turizm Grubu, otelcilik sektöründeki son yatırımı İbiza Adası’ndaki Marble Stella Maris Hotel ile İspanya’ya ilk kez 'her şey dahil' sistemini getiriyor.


Corendon Hotels and Resorts, 28-31 Ocak tarihlerinde bu yıl 20'inci kez Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT Turizm Fuarı’na oteller grubuyla katıldı.

Son dönemde hem yurt içinde hem de yurt dışında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Corendon Turizm Grubu, fuarda bünyelerine en son dahil ettikleri İspanya’daki oteli Marble Stella Maris’in de lansmanını gerçekleştirdi. İspanya’nın en gözde tatil beldesi İbiza’da açılan Marble Stella Maris Hotel ile Corendon, İspanya’ya ilk defa her şey dahil sistemini de taşıyor.

İSPANYA'DA İLK

Yatırımları hakkında konuşan Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, bu son yatırımlarıyla dünyanın en pahalı turizm destinasyonlarından olan İbiza’yı daha geniş bir kitlenin turistik ziyaretine açacaklarını belirtti. Karaer, İspanya’da bir ilk olan her şey dahil (all inclusive) sistemiyle hizmete sundukları otelde, kaliteli bir şarap, yüksek hızda wi-fi bağlantısı veya a’la carte akşam yemeği gibi servisler isteyen misafirlerin de taleplerinin karşılanacağını dile getirdi.

Karaer, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“İbiza’nın en güzel resortlerinden ‘Marble Stella Maris’i bünyemize kattığımız için çok mutluyuz. Yıllardır Türkiye ve Hollanda pazarlarından İbiza ile ilgili yoğun talep alıyor fakat istediğimiz konseptte otel bulamıyorduk. Gelen talepleri karşılamak amacıyla kendi otelimizi sonunda hizmete sunduk. Şu anda, bizden yüksek kaliteyi uygun fiyata bekleyen müşteri portföyümüze özel geliştirdiğimiz bu konsept ile yenilenen otelimiz, Haziran 2016 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başlayacak.”

IBIZA'NIN İLK RESORT OTELLERİNDEN

Akdeniz’in en güzel adasının ilk resort otellerinden olan tesis, İbiza stiliyle döşenmiş 295 odadan oluşuyor. 4 yıldızlı Marble Stellla Maris’in en önemli özelliklerinden biri, eğlence adası İbiza’da çocuklarıyla tatil yapmak isteyen ailelere uygun az sayıda otelinden biri olması. Otelde çocuklar için ayrı bir havuzun yanı sıra açık ve kapalı oyun alanları ve hobi kursları mevcut. Corendon Hotels and Resorts bünyesine girdikten sonra baştan aşağı yenilenmekte olan tesis, 60 bin metrekarelik bir bahçenin içinde konumlanıyor.

YATIRIM GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Avrupa’daki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Corendon Oteller Grubu’nun, şu anda tur operatörü olarak operasyon yürütüğü Rodos, Girit, Amsterdam, İspanya ve Londra’da da çeşitli oteller yatırımları için görüşmelerini sürdürüyor.


Bu Haber 29.01.2016 - 14:55:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Akdeniz 30.01.2016 - 08:25

    Ispanyaya ilk defa hersey dahil getirmek cok zor olacaktir.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.