Coral Travel Group’a hizmet ihracatı ödülü

Coral Travel Group’a hizmet ihracatı ödülü

Coral Travel Group ’un iştiraklerinden ODEON Tours, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TIM) tarafından verilen ödüllerde hizmet ihracatı kategorisinde 7. olurken, seyahat acenteliği kategorisinde lider oldu.


TİM’in 30. genel kurulu ile 'İhracatın Şampiyonları' ödül töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanların katılımlarıyla 17 Haziran 2023 tarihinde İstanbul Raffles Otel’de gerçekleştirildi.

2022'de mal ve hizmet ihracatına en yüksek katkıyı sunan ilk 10 firma ile Türkiye geneli ihracat şampiyonu olan firmalara ödülleri verildi. Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçısı 2022 ödüllerinde Coral Travel Group’un iştiraklerinden ODEON Tours, hizmet ihracatı kategorisinde 7. olurken, turizm sektöründe seyahat acenteliği kategorisinde ihracata en yüksek seviyede katkı yapan firma olmaya layık görüldü. ODEON Tours adına, Coral Travel Group Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş’a plaketi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe tarafından takdim edildi. Coral Travel Group İletişim Direktörlüğünden yapılan açıklamada “Cumhuriyetimizin 100. yılı ile birlikte Grubumuzun 30.yılında gelen bu başarı bizler için çok önemli bir gurur kaynağı olmuştur. Bu başarı da emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza, dünyanın dört bir yanından bizi tercih eden misafirlerimize ve turizmin tüm paydaşlarına teşekkür ederiz” ifadesi kullanıldı.


Bu Haber 19.06.2023 - 15:31:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.