Coral Travel acentelerle buluştu en iyileri ödüllendirdi

Coral Travel acentelerle buluştu en iyileri ödüllendirdi

“Coral Travel Türkiye Starway Tourism Awards 2022” 23-26 Ekim tarihleri arasında Limak Cyprus Deluxe Hotelde 100’ün üzerinde acentecinin katılımıyla gerçekleşti.


Coral Travel Türkiye KKTCx’de bulunan Limak Cyprus Deluxe Hotelde düzenlediği etkinlikte satış acenteleri ile bir araya geldi. Organizasyonda yıl boyunca göstermiş oldukları başarılı performansları nedeniyle acentelere ‘Best’ ve ‘Perfect’ kategorilerinde ödüller verildi.

Starway Tourism Awards Büyük Ödül kategorisinde, Perfect acenteler arasından Bursa’dan Aladağ Turizm “En Başarılı Yetkili Satış Acentesi”, Diyarbakır’dan Baturay Turizm “En Başarılı Satış Ofisi” ve yine Bursa’dan Mozzo Travel “En Başarılı Sistem Satış Acentesi” kategorilerinde ödüllendirildi.

2022 sezonunun değerlendirmesi ve 2023 hedeflerinin acentelerle paylaşıldığı toplantı gününde ise, misafir memnuniyetine katkıları sebebiyle Ankara’dan River Bovey Turizm, Kocaeli’nden Tur Index Turizm ve Hatay’dan Titus Turizm’e plaketleri verildi.

Acente yetkililerinin Coral Travel Türkiye bölüm yöneticileri ile birebir görüşme fırsatı bulduğu work shop toplantılarında da 2023 sezonuna yönelik çalışmalar yapıldı. Programda acente yetkililerine kısa bir süre önce ziyarete açılan “Kapalı Maraş Bölgesi Turu” da organize edildi.

Etkinliğin son gün akşamında düzenlenen konser organizasyonuyla da Coral Travel Türkiye acenteleri 2022 sezonunun yorgunluğunu attılar.



Bu Haber 01.11.2022 - 07:56:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.