Coğrafi Ürünler Minik Şefler Festivaline Jolly Tur'dan destek

Coğrafi Ürünler Minik Şefler Festivaline Jolly Tur'dan destek
Jolly Tur ile Gastronomi Kültür ve Turizm Derneği işbirliği kapsamında “Coğrafi Ürünlerle Minik Şefler Festivali” Bodrum’da gerçekleşti.

Türkiye’nin değişik yörelerine özgü lezzetlerin yanı sıra bölgeyle özdeşleşmiş faaliyetlerin de sergilendiği festival kapsamında Türkiye’nin birçok yöresinden minik şeflerin katılımı sağlanarak, yemek şovları, müzik ve halk dansları gösterileri, coğrafi ürünler resim yarışmaları gibi etkinlikler Türkiye’nin tüm bölgelerinden gelen çocuklarla buluştu.

Türk mutfağının önde gelen şeflerinin katılımı ile gerçekleşen şovlara eşlik eden minik şefler en güzel lezzetleri hazırlamak için ustaları ile birlikte hünerlerini sergiledi.

Kültürel değerlerin çocuklar ile buluşmasına vesile olmalarından dolayı mutlu olduklarını dile getiren Jolly Tur Pazarlama Direktörü Yasemin Develioğlu, ''Türk kültürüne ait değerleri yeni kuşaklarla buluşturuyor olmaktan Jolly Tur olarak çok mutluyuz. Coğrafi işaretli ürünlerin sürdürebilir turizm için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu farkındalığı yaratmanın, ülkemizin bu değerlerini korumanın önemine inanıyoruz. Ve gelecek nesillerin bu bilinçle büyümeleri gerektiğini düşünüyoruz. Çocukların bu festivalde eğlenmeleri, eğlenirken de Türk kültürünün değerleri ile tanışmaları bizi çok mutlu etti.” dedi.


Bu Haber 27.10.2018 - 22:56:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.