Club Med, her yıl 3 ila 5 otel açacak

Club Med, her yıl 3 ila 5 otel açacak

Club Med her yıl 3 ila 5 yeni tesis açarak portföyünü büyütmeyi hedefliyor.


Dünya genelinde 70’ten fazla tesisi bulunan Club Med, yeni stratejisi doğrultusunda her yıl 3 ila 5 yeni tesis açarak portföyünü büyütmeyi hedefliyor.

20’si Avrupa, Kuzey Amerika, Japonya ve Çin olmak üzere 32'den fazla ülkede faaliyet gösteren Club Med’in Türkiye’de de Club Med Bodrum isimli tesisi bulunuyor.

Club Med, Türkiye Direktörü Özlem Tosun, şirketin yenilikleri ve yeni stratejilerine yönelik şunları söyledi:

“Seyahatseverler 2010’lu yıllardan beri kaliteli ve seçkin lüks kavramı içinde farklı tatil deneyimleri beklentisi içindeler. Buna, büyük öğreti gözü ile değerlendirdiğimiz pandemi süreci sonrası güvenli ve dünyaya saygılı tatil kavramı da eklendi. Genç seyahatseverler ve aileler özellikle sürdürülebilir turizme saygılı ve her bir bireyin kendi farklı beklentilerine cevap verecek, zengin deneyim yelpazesi sunan ve yaşatabilen bir tatil istiyor.

Club Med her şey dahil açılımı altında bu arayışı yıllardır karşılıyor ancak bir dizi yenilik daha sırada. Tek kullanımlık plastik sınırlamasından, enerji tüketimini daha iyi yönetmeye, kültürel korumayı daha da güçlendirmeye, gıda israfını önlemeye kadar iddialı olduğumuz alanlarda birçok yeniliğe daha imza atıyoruz.

İlk Exclusive Collection dağ tatili beldemiz Club Med Val d'Isère'i ise geçen sene açtık ve Türk pazarı 2024 kış rezervasyonlarında ilk 4 arasında yer alıyor. Hızla büyüyen her şey dahil pazarında hayata geçirdiğimiz yeniliklerle portföyümüzü geliştirmeye devam ediyoruz.”



Bu Haber 11.08.2023 - 15:14:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.