BN Hotel’in yeni satış ve pazarlama direktörü Alexandra Şencan oldu

BN Hotel’in yeni satış ve pazarlama direktörü Alexandra Şencan oldu
BN Hotel Thermal & Wellness’ın yeni satış ve pazarlama direktörü Alexandra Şencan oldu. 17 yıllık tecrübeyi BN Hotel’e aktaracak olan Alexandra Şencan, özellikle otelin ve bölgenin termal değerinin Avrupa, Orta Doğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu bünyesindeki ülkelere tanıtılması konusunda çalışmalarını yoğunlaştıracak.

Uluslararası arenada ve Türkiye’de üst düzey lüks segmentteki otellerde satış ve pazarlama alanında önemli görevlerde bulunan Alexandra Şencan, Mersin-İçmeler bölgesinde 3 yıl önce açılan BN Hotel Thermal & Wellness’ın satış ve pazarlama direktörlüğüne getirildi.

Taras Shevchenko Ulusal Kiev Üniversitesi İşletme yüksek lisansına sahip olan ve iyi derecede 5 dil bilen Şencan, daha önce Jumeirah Hotels & Resorts (Bahreyn), Baron Hotels & Resorts (Mısır), The Luxury Collection (Türkiye), Hyatt Hotels & Resorts (Katar), Tez Tour (Ukrayna) Kempinski Hotels (Türkiye) gibi turizm sektörünün önemli otel ve acentelerinde üst düzey görevlerde yer aldı.

BN Hotel’i uluslararası arenaya taşıyacak

Pazarlama çözümlerini geliştirerek, yenilikçi tanıtım taktiklerini ve dinamik pazara açılma stratejilerini güçlü ve sürdürülebilir finansal çözümlerle hayata geçiren Şencan, BN Hotel Thermal & Wellness bünyesindeki yeni görevi ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Öncelikli odak noktalarının iç pazar olmakla birlikte Avrupa, Orta Doğu ve BDT pazarlarına da açılmak istediklerini söyleyen Şencan “Mersin, Akdeniz Bölgesi'nin ve Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinden biri olma potansiyeline sahip bir destinasyon olarak öne çıkıyor. Bu büyüleyici şehir, doğal güzellikleri, tarihi değerleri, otantik mutfak ve nefes kesen doğal manzaraları ile birçok turistik değere sahip. Bu unsurlar yalnızca yerel gezginler için değil, aynı zamanda unutulmaz deneyimler arayan uluslararası turistler için de zengin olanaklar sağlıyor. Bugüne kadar deniz ve güneşi ile öne çıkan Mersin’e BN Hotel termal değeri de ekleyerek yeni bir destinasyon turizmine kapı açtı. Bölgenin en önemli turistik işletmesi olan BN Hotel Thermal & Wellness, lüks ve misafirperverliğin bir emsali olarak öne çıkıyor. BN Hotel Thermal & Wellness’ın, bölgedeki yerel ve uluslararası turizm sahnesine çok önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın yakında açılması, otelcilik ve turizm sektöründe önemli bir büyümeyi tetikleyecek ve bu destinasyonun cazibesini daha da artıracak.” değerlendirmesini yaptı.

“Sağlık odaklı turizm öne çıkacak”

BN Hotel Thermal & Wellness deneyimsel turizmle birlikte çok yönlü sağlık paketlerini de misafirlerine sunduğunu kaydeden Şencan “Bu süreçte nihai hedefimiz, uluslararası turistin algısında Türkiye ile ilgili alışılagelmiş ‘her şey dahil’ tatil paketleri kavramına ve yerleşik algılara meydan okumak. Günümüz dünyasında bireylerin sağlığına giderek daha fazla öncelik vermesi, bu alanda öne çıkan yeni ve benzersiz destinasyonları keşfetmeye olan ilgiyi arttırıyor. Sağlık ve deneyimsel turizmin sunabileceği geniş yelpazenin çok kıymetli bir unsur olduğunu göstermeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.


Bu Haber 05.10.2023 - 11:13:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.