Bir turizm fakültesi için daha ‘uygunsuz' öğretim görevlisi ilanı

Bir turizm fakültesi için daha ‘uygunsuz' öğretim görevlisi ilanı

Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı için kişiye özel öğretim görevlisi ilanı verildi.


Geçtiğimiz günlerde Mudurnu Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği için verilen ‘uygunsuz’ öğretim görevlisi ilanının bir benzeri bu sefer Anadolu Üniversitesi’nde verildi.

Ders programında sineme veya televizyonculukla ilgili tek bir ders dahi bulunmayan Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü için "Sinema ve Televizyon bölümü lisans mezunu olmak ve Sinema alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ve lisans sonrası alanında en az 3 yıl akademik deneyime sahip olmak" şartıyla öğretim görevlisi alımı ilanı yayınlandı.

Dört öğretim görevlisinin alınacağı belirtilen ilanda, bir diğer aday için ise ‘’Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Lisans ve Tezli Yüksek Lisans Mezunu Olmak ve Lisans Sonrası Alanında En Az 2 Yıl Deneyime Sahip Olmak Ve Sosyal Medya Üzerine Çalışmalar Yapmış Olmak’’ şartı konuldu.

Bu kadar turizm lisansüstü eğitim mezunu varken aranan ilanlarda ‘’Sine ve Televizyon’’ şartı getirilmesi, tepkiye neden oldu.

ogretimm



Bu Haber 10.09.2019 - 10:12:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.