Bentour’un ünlü etkinliği Comedy Night için tarihler belli oldu

Bentour’un ünlü etkinliği Comedy Night için tarihler belli oldu

Bentour’un "Bentour Comedy Night" etkinliği bu yıl 29 Kasım-2 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapılacak.


Avrupa’nın başarılı Türk tur operatörlerinden Bentour Reisen, 2015 yılından beri düzenlediği "Bentour Comedy Night" etkinliği ile binlerce seyahat acentesini her yıl Türkiye'de bir araya getiriyor.

"Bentour Comedy Night" etkinliği, yurtdışından katılacak olan 600'den fazla seyahat acentesi ve Türkiye'den katılacak olan misafirlerle 29 Kasım-2 Ocak tarihleri arasında Antalya/Lara'daki 5 yıldızlı Miracle Resort’ta gerçekleştirilecek.

Her yıl olduğu gibi, katılımcılar bu yıl da Bentour`un yaz 2024 programı ile ilgili kapsamlı bilgi edinebilecek, seyahat fuarında otelciler ve diğer turizm ortaklarıyla doğrudan iletişime geçebilecek ve info turlarına katılabilecekler.

Bu yılki “Bentour Comedy Night" etkinliğine SunExpress CEO'su Dr. Max Kownatzki konuşmacı olarak katılım sağlayacak.

2019 yılında “En İyi Çıkış” yapan oyuncu olarak Almanya komedi ödülüne layık görülen ve Almanya komedi sahnelerinin popüler isimlerinden olan Özcan Coşar bu yıl da sahne alacak.

Bentour Reisen CEO´su Deniz Uğur yaptığı açıklamada “Şimdiye kadar her bir Bentour Comedy Night etkinliğinde güçlü partnerlerimizin değerli desteğini aldık ve gördük. Bu yılki etkinlikte Miracle Resort ve Sunexpress gibi güçlü ortaklarımızın bize destek vermeleri gurur ve onur verici. Şimdiden seyahat acente ve bölgedeki meslektaşlarımız ile bir araya gelmenin ön sevincini ve sabırsızlığını yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 28.07.2023 - 08:39:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.