Bentour cirosunu ikiye katladı

Bentour cirosunu ikiye katladı

Bentour Reisen cirosunu bir önceki senenin aynı dönemine göre iki katına çıkardı.


Bentour Reisen, 2022’nin ilk sekiz ayında cirosunu geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre iki katına çıkardığını ve 2019’a göre yüzde 40 artırdığını duyurdu.

En çok Akdeniz tercih edildi

Bentour’dan tatil paketi satın alanların kişi başı ortalama bin 150 euro ödediği belirtilirken bu dönemde satılan 280 bin uçak biletinden 150 bininin Türkiye yönüne olduuğu ifade edildi.

Yapılan açıklamaya göre misafirlerin Türkiye`de öncelikli tercihi yüzde 80 oranla Akdeniz bölgesi oldu. Akdeniz’i yüzde 15 ile Ege ve yüzde 2 ile İstanbul takip etti. Geri kalan yüzde 3’lük kesimi ise haftalık turlar ve yat turları alanlar oluşturdu.

“5 yıldızlı otellere talep arttı”

Bentour Reisen Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Uğur, ”Türkiye`nin, 2022 yılında misafirlerimiz tarafından en sevilen bölge olarak tekrardan seçilmesinden mutluluk duyuyorum. Bu yıl Bentour Reisen misafirleri 5 yıldızlı otelleri daha fazla tercih etti. Misafirlerimizin kalite ve hizmete verdikleri önemin farkında olup, birçok ek hizmet sağladık. Özellikle, özel transfer, havaalanı servisi gibi ek hizmetler fazlasıyla rağbet gördü“  açıklamasını yaptı.

Antalya’da açtıkları incoming acentesine değinen Uğur, “Bentour Reisen, tüm talepleri karşılamak ve hizmet yelpazesini daha da genişletmek adına, geçtiğimiz yıl Türkiye'de kendi incoming acentesini kurdu. Antalya'daki Bentour Reisen A.Ş ofisinde şu anda 60'tan fazla çalışanı ile yolcularına yerinde hizmet vermekte. Kendi incoming acentemiz misafirimize daha yakın olmamızı sağlamakla birlikte, bölgeye de daha hâkim, hizmet aşamalarını daha düzenli ve optimize etme fırsatı veriyor. Bu sayede misafirlerimizle birebir ilgilenebiliyoruz" ifadelerini kullandı.



Bu Haber 28.09.2022 - 14:58:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.