ANEX ve Intourist’in İstanbul yolcularına Touristalia hizmet verecek

ANEX ve Intourist’in İstanbul yolcularına Touristalia hizmet verecek

Rusya ve BDT pazarlarının önde gelen tur operatörleri ANEX Tour ve Intourist’in Tailwind ile yapacağı İstanbul operasyonlarının büyük kısmını üstlenen Touristalia, iş birliğine ilişkin detayları paylaştı.


ANEX Tour ve Intourist, 24 Mart’tan itibaren Moskova-Vnukova’dan İstanbul’a turist getirmeye başlıyor. İki tur operatörünün yapacağı operasyonun incominginin büyük çoğunluğunu ise Touristalia yapacak. Şirket, iş birliğinin detaylarına ilişkin şu bilgileri paylaştı:

“Rusya ve BDT pazarının önde gelen ana partneri tur operatörlerimiz Anex Tour ve Intourist’in, 24 Mart 2023 tarihi itibariyle Rusya’nın farklı kentlerinden Tailwind Airlines ile düzenleyeceği charter uçuşlarının İstanbul operasyonlarının büyük kısmına Touristalia olarak destek veriyor olacağız. 24 Mart itibari ile Moskova-Vnukova’dan haftada 2 olarak başlayacak olan uçuşlar 24 Mart itibari ile ilk etapta 31 Ekim sonuna kadar haftada 5 uçuş olarak gerçekleşecektir. Anex Tour Rusya Ticaret Müdürü Burçin Örs Bey ve ekibi ile operasyonel detaylara ilişkin mutabakat sağlandı. Tüm sektör partnerlerimizin destekleri Anex Tour ile İstanbul destinasyonundaki işbirliğimize ve sürdürülebilir turizm ekonomisine önemli katkısı olacaktır.

Operasyon anlamında Anex Tour ve Intourist’in, charter uçuşlarında İstanbul’u ziyaret edecek misafirlerimizin her türlü incoming hizmetleri Touristalia olarak tarafımızca yürütülecektir.

İstanbul çıkışlı bir çok zengin alternatifli tarihi ve kültürel paket tur programlarımız ile Anex Tour İstanbul misafirlerimize Kapadokya’dan Antalya’ya, Ayvalık’tan Bursa’ya, Kuşadası’ndan Efes ve Pamukkale’ye kadar ülkemizin çok geniş bir coğrafi zenginliğinde bir çok kültürel tur seçenekleri sunulacaktır.

Tailwind blok koltuklar alınarak sistemimizde de gerekli teknik alt yapı ve tanımlamalar yapılarak ilk etapta 6 gecelik ve 10 gecelik İstanbul turu satışları başlamıştır.

Bir süre öncesine kadar İstanbul’a daha çok 2-3 günlük kısa süreli alışveriş, eğlence, gastronomi ve kültür amaçlı yapılan seyahatler, son dönemde savaşın da etkisi ile daha uzun vadeli kalış taleplerinin yoğun olduğu ciddi bir destinasyon haline gelmiştir.

Bu gelişmeler uluslararası turizm ekonomisinden Türkiye olarak 2023 senesinde daha çok pay almamız konusunda bizleri daha çok iyimserliğe sevk etmektedir.”



Bu Haber 21.02.2023 - 19:07:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Harika

    Hakan Doğru 22.02.2023 - 12:22

    Harika bir turizm firması anex tour intotourist başarıları devamı dileriz

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.