ANEX İstanbul uçuşlarına başlıyor, Tailwind işbirliğini büyütüyor

ANEX İstanbul uçuşlarına başlıyor, Tailwind işbirliğini büyütüyor

ANEX Tour'un Tailwind Hava Yolları ile Moskova'dan İstanbul'a dönük charter uçuşları 7 Nisan'da başlıyor. İki şirket arasındaki iş birliğinin daha da güçleneceği belirtiliyor.


Turizm Güncel - Dış Haberler

ANEX Tour'un İstanbul merkezli Tailwind Hava Yolları ile başlatacağı İstanbul operasyonlarında ilk uçuş 7 Nisan'da yapılacak. Tailwind, böylece ilk defa Rusya'ya da uçmuş olacak. ANEX Tour ve onun iştiraki olan Intourist'in, Tailwind’in Moskova/Vnukova-İstanbul uçuşlarından blok koltuk aldığı açıklandı.

Filosunda 7 uçak var, 3 uçak daha yolda

Filosunda 5 adet 168 koltuklu Boeing 737-400 ve 2 adet de 189 koltuklu Boeing 737-800 bulunan Tailwind'in, yakında filosuna bir Boeing 737-800 daha katacağı belirtiliyor. Şirket, yüksek sezonda 2 tane de Airbus A321 uçuracak.

Tailwind'in 7 Nisan'da haftalık 2 seferle başlayacak Moskova-İstanbul uçuşlarının kademeli olarak haftada 5'e çıkarılacağı açıklandı.

Satış derinliği ağustos ayına kadar ulaştı

İstanbul programının açıklanmasından bu yana destinasyonun pazarlanması için aktif çalışma yürüttüğünü belirten ANEX Tour yetkilileri, "Uçuş kotasının çoğu bize ait. Bu da turist akışını artırma konusunda ne kadar ciddi olduğumuzu gösteriyor. Şu anda satış derinliği ağustos ayına kadar ulaştı. Gelecekte İstanbul'a kendi incoming ofisimizi açmayı planlıyoruz." diyor.

Tailwind onlarca destinasyona uçuyor

Türkiye'den Almanya'nın çeşitli şehirleri de dahil olmak üzere Norveç, Fransa, İsveç, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, İsviçre, İtalya, Danimarka, Polonya, Romanya, Suudi Arabistan, Slovakya, Belçika, Bulgaristan, Estonya, Hırvatistan, Hollanda, İsrail, Kıbrıs, Letonya, Lübnan, Macaristan, Ürdün ve Slovenya'ya uçuşlar yapan Tailwind; Moskova-İstanbul uçuşlarını haftada 7'ye çıkararak gelecek kış sezonunda da sürdürecek.

Tailwind-ANEX partnerliği güçleniyor

Tailwind Ticaret Direktör Yardımcısı Tolga Ağır, ANEX Tour ile olan partnerliklerini büyüteceklerini, haftalık 35 sefere varan uçuş programı tapacaklarını açıkladı. Ağır ayrıca, uçuşların İstanbul ile sınırlı kalmayacağını, şimdiden Antalya için de planların yapıldığını kaydetti.



Bu Haber 05.04.2023 - 10:40:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.