ANEX Grubu Neckermann ile İngiltere ve İskandinavya pazarlarına giriyor

ANEX Grubu Neckermann ile İngiltere ve İskandinavya pazarlarına giriyor

Almanya'da faaliyetlerine 2022 yılında ANEX Grubu çatısı altında yeniden başlayan ülkenin en köklü tur operatörlerinden Neckermann Reisen İngiltere ve İskandinavya pazarlarına da giriyor.


Turizm Güncel - Dış Haberler

ANEX Turizm Grubunun Almanya'daki 4 tur operatöründen biri olan Neckermann Reisen, (Diğerleri Öger Tours, ANEX Tour ve Bucher Reisen) İskandinavya ve İngiltere pazarlarına giriyor.

ANEX Tour Almanya ve Doğu Avrupa Müdürü Murat Kızılsaç Londra'nın güneyindeki Leatherhead'de 2022 yılında kurdukları şirketin ancak bu yıl faaliyete geçtiğini belirtti. Alman iş ve turizm dergisi fvw'ye konuşan Kızılsaç Neckermann Travel UK'in İngiltere'deki 15 havalimanından İspanya, Yunanistan, Kıbrıs, Portekiz, Mısır, Türkiye ve Dubai ve Abu Dabi'ye, çoğunluğu dinamik paket, turlar sunduklarını kaydetti.

İngiltere'de şu anda Çinli Fosun çatısı altındaki Thomas Cook, On The Beach, Travel Republic, Loveholidays gibi şirketler dinamik paket işinde oldukça hacimli işler yapıyor.

Önümüzdeki yıldan itibaren İskandinavya pazarında da paket tatil satışına başlayacaklarını kaydeden Kızılsaç buradaki operasyonların da Neckermann ve ANEX markalarıyla yürütüleceğini anlattı.



Bu Haber 18.07.2023 - 22:28:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.