Alkoçlar'dan Konyaaltı ihalesi açıklaması: En eski ve milli!

Alkoçlar'dan Konyaaltı ihalesi açıklaması: En eski ve milli!
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Antalya Konyaaltı'ndaki plajların işletilmesi ihalesini alan Alkoçlar, konuya ilişkin bir açıklama yaptı. İhale sonrası özellikle sosyal medyada 'Hülya Koçyiğit'in damadı' vurgusu öne çıkmış, 'adrese teslim ihale' ifadeleri kullanılmıştı.


Alkoçlar Grubu'nun Türkiye'nin en eski ve milli zincir otel markası olduğu belirtilen açıklamada, şirketin 1500 çalışanı ve 3 bin 500 yatağı olduğu ifade edildi. Söz konusu ihalenin canlı yayınlandğı belirtilen açıklamda, şu ifadelere yer verildi:



''Konyaaltı plajları, Antalya halkının ve Antalya’yı tercih eden yerli ve yabancı misafirlerin denizle buluştuğu, ülkemizin en değerli turizm destinasyonlarından birisidir.

''Alkoçlar Grubu, Türkiye’nin en eski ve milli zincir otel markası olarak, 1950 yılından bugüne, 70 yıla yakın süredir turizm sektöründe faaliyet gösteren, 1500 çalışanı, 3500 yatak kapasiteli şirketimiz, yine Antalya’nın köklü gruplarından Ünver ailesine ait, yılda 1 milyon turist taşıma kapasiteli Turse şirketi ile iş ortaklığı kurarak, 29 Mart 2018 günü Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve canlı yayınla tüm ülkemizin izlediği bir ihale neticesinde Konyaaltı Plajları'nın işletme hakkını kazanmıştır.

Böylesine önemli bir yerin kurumsal ve tecrübeli firmalar tarafından işletilmesi amacı ile oluşturulan şartlara uygun olan Alkoçlar ve Turse firmaları, günübirlik cazibe merkezi olarak planlanan bu alanda, en iyi hizmeti, en iyi servisi en uygun fiyatlarla Türk misafirperverliğine yakışır bir şekilde yerel, ulusal ve uluslararası markalarla beraber Türk Turizmi'ne kazandıracaktır.''



Bu Haber 31.03.2018 - 09:47:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.