Alaattin Çakıcı’dan Cratos Otel iddialarıyla ilgili açıklama

Alaattin Çakıcı’dan Cratos Otel iddialarıyla ilgili açıklama
KKTC'nin Girne bölgesinde buluna Cratos Oteli aldığı iddia edilen organize suç örgütü lideri Alaatin Çakıcı, açıklama yaparak haberleri yalanladı.

Avrupa isimli gazetenin gündeme getirdiği, ''Alaattin Çakıcı Cratos Oteli satın aldı' şeklindeki haberlere ilişkin olarak Çakıcı'dan açıklama geldi.

Sincan Cezaevi'nde yatarken af yasasıyla hapisten çıkan Alaattin Çakıcı, Kıbrıs'ta Cratos isimli oteli aldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Cezaevinden çıktığı günden beri herhangi bir satış ya da alım işlemi gerçekleştirmediğini belirten Çakıcı, "Bu tip haberlerin hepsi külliyen yalandır. Türkiye artık eski Türkiye değildir. Devletimiz kimin ne yapıp yapmadığı konusunda bu tip haberleri yapıp basına servis eden kişilerden daha fazla bilgi sahibidir" dedi.

Açıklamasının devamında kendisiyle ilgili iddiayı gündeme getiren gazetelere bir de soru yönelten Çakıcı şöyle devam etti:

"Bu haberi yapan gazete ve diğer gazeteler Ermeni diasporasının ve Kolombiya mafyasının parasını Türkiye'de kullanıp borçlu iş adamlarının malını gasp eden vatan hainlerini, sözde iş adamlarının namussuzluklarını neden gündeme getirmiyor?"



Bu Haber 29.08.2020 - 09:38:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.