ADAM&EVE Rusya’da en iyi otel seçildi


Romantik tatilin adresi Adam&Eve, Moskova turizm fuarında ilk kez verilen Rusya Seyahat Ödülü’nün sahibi oldu. Adam&Eve, Rusya’da “En İyi Otel” ve “En İyi Dizayn Oteli” seçildi.

 

Geçtiğimiz yıl 85 ulustan 70 bine yakın turisti ağırlayan ‘Avrupa’nın en iyi çift oteli’ ödüllü Adam&Eve, Moskova’da düzenlenen MITT Turizm Fuarı kapsamında ilk kez verilen Rusya Seyahat Ödülü’nün sahibi oldu. Fuarda ‘En İyi Otel’ ve ‘En İyi Dizayn Oteli’ seçilen Adam&Eve, ödüle yurt dışına seyahat eden Rusların verdiği oylarla layık görüldü. Lüks seyahat pazarının dünyaca ünlü şirketi American Travel Company’nin organizasyonuyla düzenlenen oylamaya Rusların en çok ilgi gösterdiği ülkelerden Mısır, Yunanistan, Tayland, Bulgaristan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki oteller katıldı. 

 

Talha Görgülü: “Bu yıl Rusya’dan rekor turist bekliyoruz”

 

Kayı Group Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, konuya ilişkin açıklamasında Adam&Eve Hotels’in dünyanın en çok tercih edilen çift otellerinden biri olduğunu hatırlattı. Rusya’dan gelen bu ödülün mutluluk verici olduğunu ifade eden Görgülü, turizmde “en iyi” olmanın büyük çaba gerektirdiğini vurguladı. Talha Görgülü sözlerine şöyle devam etti:

 

“Adam&Eve Hotels’de romantik bir tatil geçirmek isteyen çiftler için, her şey önceden düşünülüp mükemmelleştirildi. Rus misafirlerimizin oylarıyla aldığımız ödül, bu iddiamızda ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha kanıtlıyor. Şimdiye dek olduğu gibi 2011’de de dünyanın dört bir tarafından çiftler, hayallerinin ötesine geçecek romantik bir tatil için Adam&Eve’i tercih edecekler, buna hiç kuşkumuz yok. Rusya Seyahat Ödülü, bize önümüzdeki turizm sezonunun yine çok güzel geçeceğini müjdeliyor. Rusya bizim için hedef ülkelerden biri ve iki ülke arasında vizelerin de kalkmasıyla bu sezon otelimize rekor sayıda Rus turist bekliyoruz. Yılın ilk 3 ayında Antalya’yı ziyaret eden turist sayısı geçen seneye göre yüzde 30 arttı. 2011’de Antalya’da 11 milyon’u aşkın turist görmeyi umuyoruz.”

 

Adam&Eve Hotels’in ‘en’leri

Dünyanın en büyük standart otel odaları: 64m²

Dünyanın en uzun yüzme havuzu: 104 m. (Otelde 28 adet havuzu var)

Dünyanın en uzun  otel barı: Bluetooth Bar 96m.

Dünyanın en iyi spa merkezi: EdenSpa 5500 m² (Otelde 578 jakuzi, 68 sauna, 13 hamam bulunyor)

Dünyanın en büyük lobisi: 10 bin m²

Dünyanın en uzun led ışıklandırma sistemi: 140 km (Odalarda 8 ayrı fonksiyonlu ışıklandırma seçeneği)

•Otelde yaklaşık 5 milyon ayna bulunuyor. Her odaya 55 m² ayna düşüyor.



Bu Haber 29.04.2011 - 08:36:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.