Etstur ve Didimtur rehber kıyafetlerinde Vakko imzası

 Etstur ve Didimtur rehber kıyafetlerinde Vakko imzası
Etstur ve Didimtur rehberleri bu yaz Vakko’nun hazırladığı kıyafetleri giyecek. 2010 Yaz Modası’ndan çizgiler taşıyan tasarımlar aynı zamanda her iki markanın kurumsal kimliğini de yansıtıyor.


Etstur ve Didimtur rehber kıyafetlerinde bu yaz Vakko imzası olacak. Türkiye’nin dört bir yanında, misafirlerine en kaliteli tatilleri yaşatmayı ve onları en doğru şekilde bilgilendirmeyi hedefleyen Etstur ve Didimtur rehberleri 2010 Yaz modasını da kıyafetlerinde yansıtacaklar.

Etstur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek rehber kıyafetlerinde Vakko ile çalışılmasıyla ilgili olarak şunları aktardı: “Etstur, Türkiye’nin lider tur operatörüdür ve kaliteyi tatillerinin vazgeçilmezi olarak gören bir misafir kitlesi tarafından tercih edilmektedir. Biz de tüm ürün ve hizmetlerimizde, misafirlerimize hak ettikleri kalite bilinciyle hizmet etmeyi hedefliyoruz. En önemli kaynağımız ve değerimiz olan rehberlerimizin kalitelerine yakışır şekilde şık olmalarını, misafirlerimize hizmet verirken rahatlık sağlayacak, işlevsel ürünler giymelerini istedik. Bu amaçla da yaz kıyafetlerimizin hazırlanması için Vakko ile çalışma kararı aldık.”


Tüm ürünler, Vakko Cruise tarafından, 2010 Yaz Trendleri dikkate alınarak, Etstur ve Didimtur’un kurumsal renklerinde üretildi. Beyaz olan tişörtlere tamamlayıcı olarak, etek ve kollardaki biyeler Etstur’da kırmızı, Didimtur’da ise fuşya olarak renklendirildi. Beyaz t-shirtler  Etstur’da bej şortlar, Didimtur’da ise taş rengi şortlarla  kombinleniyor. Bayanlar için tasarlanan şort etekler hem kullanımı rahat hem de oldukça şık, erkekler ise sıcak yazı bermudalarla karşılıyor.

Etstur ve Didimtur, tüm rehberlerinin Kültür ve Turizm Bakanlığı kokartı sahibi olmasına, turizm alanında eğitim veren okulları bitirmesine özellikle dikkat ediyor. Tüm rehberler aldıkları kurum içi eğitimi başarıyla geçtikten sonra, belli bir oryantasyon sürecini tamamlayarak görevlerine başlıyorlar.



Bu Haber 22.06.2010 - 15:18:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.