Tez Tour'dan 360 derece otel turu

Tez Tour'dan 360 derece otel turu
Tez Tour, yeni hizmete sunduğu “360 Derece Otel Turu” ile Türkiye’de bir ilki daha başardı.

Tez Tour'dan 360 derece otel turu
 
Tez Tour, yurt içi ve yurt dışındaki web sitelerinde hizmete soktuğu “360 Derece Otel Turu” ile tatilcilere tatil yapacakları oteli tüm ayrıntıları ile gözler önüne seriyor. Otel misafirlerinin kullandığı her alanda 360 derecelik görüntü sunan bu uygulama tatilcilerin daha önce gitmedikleri oteller hakkında daha ayrıntılı ve geniş bilgi sahibi olmasını amaçlıyor. Sahilden, restorana, otel odasından balkona kadar bütün alanlar 360 Derece Otel Turu ile görüntülenebiliyor. 
 
Konu hakkında açıklamada bulunan Tez Tour Türkiye Pazarı Müdürü Enver Murad, tatilcilerin “360 Derece Otel Turu” uygulaması ile oteller hakkında daha gerçekçi bilgi alabileceğini söyledi. Bu uygulamanın Türkiye’deki iç pazar operatörleri arasında bir ilk olduğunu hatırlatan Enver Murad, “Tez Tour olarak tatilcilere farklılıklar sunmak için böyle bir çalışma hazırladık. 360 Derece Otel Turu ile tatilcilere hem farklı bir hizmet hem de oteller hakkında daha doğru görseller sunmak istedik. Tek açı ile çekilen fotoğraflar tüketiciye yeterli bilgi vermiyor. Ama 360 Derece Otel Turu ile tüketici tatil yapacağı oteli her açıdan görebiliyor. Bu durum tatilcilerin daha sağlıklı seçimler yapmasına olanak sağlıyor. İnsanlar bu uygulama ile oteli gerçek anlamda tanıyabiliyor” dedi. 
 
360 Derece Otel Turu’nun hazırlanmasının ciddi bir çalışma süreci gerektirdiğini söyleyen Enver Murad “Büyük otellerde 3-4 günlük bir çekim sürecimiz bulunuyor. Bu çekimleri de Tez Tour’un oluşturduğu ekip yapıyor. Şu anda www.teztour.com.tr’de yer alan 92 otelde bu uygulama mevcut olmakla birlikte bu sayı ilerleyen günlerde artacak” dedi. 
 
“360 Derece Otel Turu” uygulamasını iç pazar operatörü olarak Türkiye’de şu anda sadece Tez Tour’un yaptığını söyleyen Murad, “Video ve fotoğraf her tur operatöründe mevcut. Ancak 360 Derece Otel Turu Türkiye’de sadece bizde bulunuyor. Tüketicilere daha iyi hizmet için yenilik arayışlarımız devam ediyor. Daha fazla misafire hitap etmek için yenilikler sunmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.


Bu Haber 25.08.2014 - 11:13:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • kaktüs 25.08.2014 - 04:09

    Sayın Müşteri Biblio Globus sitesine girdik, en iyi Türkiye otellerine baktık, bulamadık. Ayrıca haberin başlığında ve içeriğinde Türkiyedeki oteller arasında bir ilk olduğu belirtildiği halde, okuduğunuz metni dahi doğru düzgün anlayamıyorken, piyasayı nasıl bizden daha iyi takip edebilirsiniz ki??

  • Musteri 25.08.2014 - 11:44

    Bu uygulama 3 yıl once baslatıldı . Sıtenızı Inceledım Biblio Globus uygulamasını kullanbısınız . Ikı sitedede aynı cekımler yer almakta . Pıyasayı sızden daha ıgı takıb edıyoruz.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.