Marriott İzmir Kordon'a Renaissance markasını getirecek

Marriott  İzmir Kordon'a Renaissance markasını getirecek
Dünya otelcilik devlerinden Marriott International, yerel tatlara ağırlık veren 'lifestyle' markası Renaissance Hotels'i İzmir'e getirecek. Zincirin resmi internet sitesinden yaplan açıklamaya göre İzmir Kordon'da yapılacak olan otel 2012 yılının sonunda hizmete açılacak.

 
Marriott International Avrupa Başkanı ve Yönetim Direktörü Amy McPherson İzmir'de açacakları yeni otel için şu açıklamayı yaptı: "Türkiye'de büyümeye devam eden portfolyomuza yeni bir otel eklemekten dolayı son derece mutluyuz. Renaissance Hotels müşterilerine o anda hangi amaçla seyahat ediyor olurlarsa olsunlar otantik deneyimler ve keşfetme keyfi sunmayı amaçlıyor. İzmir'in zengin kültürü ve tarihi mirası markamızın felsefesiyle mükemmel bir uyum gösteriyor. 

İzmir Renaissance'ta  110 oda, günboyu terasta hizmet verecek olan ve İzmir Körfezi'ne bakan bir Akdeniz mutfağı restoranı, spor salonu, spa, 2130 metrekarelik toplanyı alanı ve yüzme havuzu da bulunacak.  Renaissance Hotels'in Avrupa kıtasında 35, dünya çapında ise 25 ülkede 150 oteli bulunuyor. 
 


Bu Haber 22.09.2012 - 10:37:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.