Emin Çakmak: Artık bayrak değişiminin zamanı geldi

Emin Çakmak: Artık bayrak değişiminin zamanı geldi
TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy’un adaylıkla ilgili açıklamasının ardından Hello Turizm Başkanı Emin Çakmak da Turizm Güncel’e konuştu.


Turizm Güncel


Demokratik haklarını kullanarak TÜRSAB adaylığı için yola çıktıklarını anlatan Emin Çakmak,  hedeflerinin TÜRSAB’ı hakettiği yere getirmek olduğunu söyledi.

Bu dönem yine 81 il, 50 ilçe ziyaretlerine devam ettiklerini ifade eden Çakmak, konuşmasında şu noktalara değindi:

“Geçen dönem tek başıma yaptığım mücadeleyi bu dönem 60 kişilik yönetim kurulu üyelerimle yapıyorum. 2 ayda bir toplanıp Türkiye’ye, turizm sektörüne ve üyelerimize nasıl hizmetler yapacağımızı, stratejilerimizi, programlarımızı, planlarımızı yapıyoruz. Geçen hafta sonu Bursa’da 2. Olağan toplantımızı yaptık. Birincisini Aralık’ta Afyon’da yapmıştık. 3.’sünü de Bodrum’da nisan sonunda yapmayı planlıyoruz. Her iki ayda bir toplanıyoruz.
 
Bütün bölgedeki çalışan arkadaşlarımız yapılacak çalışmaları ve programları anlatıyorlar. TÜRSAB şu anda hakkettiği noktada değil. Ne yazık ki Berlin Fuarı’nda böyle 3 bin m2’lik bir alanda Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nin temsil edildiği bir yer sadece masadan ibaret olmamalı.

HAK ETTİĞİMİZ NOKTADA DEĞİLİZ


Burada sahada operasyonu yürüten, getiren, ağırlayan, anlatan, gezdiren, memnun eden seyahat acenteleridir. Evet konaklamanın büyük bir katkısı var. Hizmeti, konaklama kalitesi çok önemli ama sahada ve operasyonda bizlerin burada ön planda olması gerekiyor. O yüzden hak ettiğimiz noktada değiliz.

Yola çıktığımız dönemdeki söylemlerimizi tekrarlıyoruz. Cumhuriyet’in 100. yılı için belirlenen 100 milyon turist, 100 milyar dolar geliri hak eden bir ülkeyiz. Bu ülkeyi hak ettiği noktaya TÜRSAB’la birlikte taşıyacağımızı ümit ediyoruz.
 
BAŞKAN’A BAŞARILAR DİLİYORUM

Sayın Başkan’a başarılar diliyorum başkanlık adaylığı süresince... Bize önemli katkıları olmuştur geçtiğimiz dönemlerde. Bunu asla inkar edemeyiz. Bundan sonra da etmeyeceğiz. Geçmiş tüm başkanlara ve kendisine de şahsım ve platformum adına şükranlarımı sunuyorum. Ancak artık devir teslim dönemi gelmiştir. TÜRSAB mevcut yönetimi yorulmuştur. Artık bayrak değişimi yapılarak yönetimin cephede savaşacak daha aktif ve genç ekiplere teslim edilmesi gerektiğine inanıyorum. Buna da genel kurul karar verecek.”




Bu Haber 13.03.2015 - 14:17:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ahmet TÜRKOGLU SANATSAL ELEŞİRİ ve SAYFA YÖNETİCİSİ 16.03.2015 - 05:07

    ÜLKEMİZ ADINA ÖNENLİ GELİR KAYNAĞI OLAN TURİZM SEKTÖRÜNÜN ARZULADIĞIMIZ NOKTAYA GELMESİ İÇİN YENİLİKLERİ VE YENİ GELİŞMELERİ DESTEKLEMEMİZ GEREKİRUMARIM ÜLKE ADINA HAYIRLISI OLUR YILLRCA RESTAURANT VE BENZERİ SEKTÖRDE ÇALIŞMIŞ BİRİ OLARAK SİZLERİ DESTELİYORUZ SAYGILARIMLA BAŞARILAR EMİ ÇAKMAK BEY

  • Vedat Öndaş 14.03.2015 - 05:41

    Emin Çakmak, geçen dönem tek başına mücadele ettim demek ile neyi kastediyor acaba?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.