Crystal, Tez Tour ve Biblio Globus 'Kilit Global' markası altında birleşti

Crystal, Tez Tour ve Biblio Globus 'Kilit Global' markası altında birleşti
Crystal Group, Tez Tour ve Biblio Globus Kilit Global markası altında birleşti. Kilit Global’in 2015 hedefi 1 milyon 200 bin turist. 3 firmanın ortaklığıyla


Crystal Group, Tez Tour ve Biblio Globus arasında uzun süredir devam eden ikili görüşmeler birleşmeyle sonuçlandı. Kilit Global markası altında birleşen 3 dev şirket, 25 bin yatak kapasitesi ile turizm sektöründeki dengeleri değiştirdi. 1 milyon 200 bin turist hedefi ile çalışmalara başlayan Kilit Global’in ilk hedefi Rusya pazarı.

Birleşmenin detayları hakkında Hürriyet’ten Salim Uzun'a konuşan konuşan Crystal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, “Grubumuzun yatak kapasitesi 25 bin. Bu da Türkiye’nin en büyük yatak kapasitesi anlamına geliyor. Bünyemizdeki otellerin kalitesi ortada. Ayrıca Tez Tour ve Biblio Globus’un Rusya’daki etkinliği tartışılamaz seviyede. Bu tabloya bakıldığında bu birleşmenin Türk turizmindeki kazanımı üst seviyelere taşıyacağını söyleyebilirim” dedi.

GÜCÜMÜZÜ BİRLEŞTİRDİK


Otellerle kontratlar yapılmaya başlandığını söyleyen Kilit, “Hedeflerimiz büyüdü. Uçak gücümüzü birleştiriyoruz. Ayrıca özellikle Rusya’da tanıtım çalışmalarına başladık. Rus televizyonlarında reklamlarımız yayınlanacak. Ayrıca taksitli tatil satışları da gündemimizde. Yakın zamanda Tez Tour festivali adı altında bir etkinlik gerçekleştirip 2 bin acenteyi davet edeceğiz. Bu süreç içinde Turizm Bakanlığı da bizi destekliyor. Biz pazarlara ilişkin görüşlerimizi yetkili isimlerle paylaştık” diye konuştu.

ÇALIŞMAYA BAŞLADIK


Birleşmenin Türk turizmi açısından büyük bir şans olduğunu dile getiren Tez Tour ortaklarından Alexander Burtın ise şöyle dedi: “Şirket olarak 24 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Artık çalışmalarımızı Kilit Global markası altında yürüteceğiz. 2015 yılı gerçekten sıkıntılı geçecek gibi görünüyor. Ancak içinde bulunduğumuz yapı Türk turizminin gelişmesine ve krizlerden en az zararla çıkmasını sağlamaya çalışacak. Özellikle Rus pazarında öngörülen düşüşün en alt seviyede tutulması için çalışmalara şimdiden başladık.”


Bu Haber 13.01.2015 - 13:27:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • kargo 06.05.2015 - 07:47

    biz türkler her zaman yabancıların kılıncını çekiyoruz.yüzlerce esnaf ve personel mağdur olmuşken neden bunları savunuyorlar.

  • Misafir 20.01.2015 - 10:15

    Ne de cok degisiklik olmuşdaha 5 ay once herkes herseyi inkar etmisti? http:www.turizmguncel.comhaberteztourilebiblioglobusbirlesiyormurusyadadengeleridegistirecekhamleh20198.html

  • antalyaaa 18.01.2015 - 07:35

    walla herkes kenini düşünüyor...bunda da haklılar bence...fakat bu işin kokusu sezonun ilk zamanlarında kokmaya başladığı zaman otelciler nerdeydi....peşin paraya satış yapan sana ödeme yapmıyorsa bunda bi sakatlık çıkacak diyemediler korktular...ya bana müşteri vermezse diye...paranız var bir sezon bedave çalıştınız ...olan yine emekçiye oldu ...allah sonumuzu hayra çıkara...ama tehlikeli bir birleşme gibi görünüyor.yani bencilce bir birleşme...her biri ayrı ayrı tilki bunların...fakat inşallah tez tur akdeniz bölge yönetiminin forsu biraz düşer ...çünkü kraldan çok kralcılık oynayan bir sürü kişi var...

  • sedat 16.01.2015 - 02:45

    KOCAMAN KİLİT ÜÇ KURUŞ PERSONEL TAZMİNATLARINI ÖDEYEMİYORSA VE HAZİRANA ÇEK VERELİM SİZE DİYORSA, YAZIKLAR OLSUN O GRUBA VE ONDAN MEDET UMAN TÜRK TÜRİZMİNE, KARDEŞİM OTELLERİNDE ÇALIŞIYOR, TAZMİNATLARI EKSİK HESAPLAMA, ERTELEME, ÇEK VERME, NE ARARSANIZ VAR TAM BİR CENGİZ OYUNU, DEMEKKİ BÖYLE ZENGİN OLUYORMUŞ ADAMLAR, ZATEN YILLARDIR EN DÜŞÜK MAAŞI ÖEDEYEN GRUPTUR KRİSTAL GRUBU, İNANMAYAN SORSUN ÇALIŞANLARA VE EŞDEĞER OTEL ÇALIŞANLARINA

  • turizmci 15.01.2015 - 09:30

    borç öteleme diye birşey olurmu ya , bunu en başından beri kabul ederek otelciler kenileri bu hale getirdi. şimdi başını duvarlara vurmanın bir çaresi yok ne yazık ki.

  • ACENTA 14.01.2015 - 05:17

    Anladigim kadariyla diyecekler borclar alkan grubun gidin tahsil edin. kilit globalin borcla ne alakasi var.otelleride caktirmadan sattilar para cepde ver elini rusya .kibar adiyla faktoring firmalari rusyaya cok gidip gelecege benziyor..

  • otelci. 14.01.2015 - 12:45

    Tez Turdan çekimi tahsil edeyim,başka bir şey istemem,getiricekleri müşterilerde kenilerinin olsun.

  • TURZMCI 14.01.2015 - 10:14

    Tez Tour, incoming işlerini Kilite sattı, maliyetlerinden kurtuldu ama piyasaya olan borçlar konusunda ne olacağı net değil daha. Bence, Kilit bu topa girerek ciddi risk aldı.

  • antalya 14.01.2015 - 08:44

    İNŞALLAH TURK TÜRİZİMİNE HAYIRLI OLUR

  • Kamil Sönmez 13.01.2015 - 11:14

    İyi güelde, maaşını alamayan personele ne zaman maaşlarını ve haklarını vereceksiniz, bir de bu konuda bilgi verseniz güzel olacak. Lafla borçlar ödenmiyor efeniler.

  • CORAL 13.01.2015 - 06:01

    O DEĞİLDE O KADAR GARİBAN TEZTOUR PERSONELININ SUÇU NE? BU KADAR İNSAN İŞSİZ BIRAKILDI YADA ÜCRETSİZ İZNE GÖNDERİLDİ. BU INSANLARIN ÇOĞUNLUĞU İŞSİZLİK MAAŞINDAN BİLE FAYDALAMAYACAKLAR PİYASA ZATEN KRIZDE FIRMALAR ELEMAN AZALTMAYA ÇALIŞIYORLAR O INSANLARIN AHI TUTARSA KİLİTİN VAY HALİNE

  • Bodrum 13.01.2015 - 05:36

    Otellere alacaklarının 30unu silin diyorlarmış. Bu birleşmenin kime ne faydası oldu. Atalarımızın dediği gibi iki karpuz bir koltuğa sığmaz

  • İZZETTİN YURTSEVER 13.01.2015 - 05:22

    Rus Pazarında Taksitli tur satışları çok rasyonel bir proje. Hatta konjunktürel sorundan dolayı Ruble ile ödeme de yapılması sağlanırsa talep daha da artar.

  • Turizmci 13.01.2015 - 03:12

    Karamanın koyunu, sonra çıkar oyunu...

  • Otelci xxx 13.01.2015 - 02:37

    Sayın Crystal Group yetkilileri, Hayırlı uğurlu olsun. Yazınızı okudum fakat ne siz nede Tez tur yetkilileri otellere ve sektöre kalan borçtan bahsetmiyorsunuz Bu kadar piyasaya borç var. çekler ödenmiyor, alacaklı otelciler Tez tur ofis den ayrılmıyor. Ofis boşaltıldı bunlardan ne zaman bahsedeceksiniz? Otelcilerin ve sektörün alacakları ne zaman ödenecek? Saygılarımla.

  • ALANYA46464 13.01.2015 - 02:02

    SÜPER OLMUŞ AMA BU BİBLOYU OTELİNE ALMAYAN ARKADAŞLAR NE YAPACAKLAR ŞİMDİ. VALLA BEN ONU BUNU BİLMEM AMA BENİ ALMAYANI ŞİMDİ DE BEN ALMAM. ALANYADA OTELİNE İLK KAPIYI AÇANLARDAN BİRİ OLARAK KUTLUYORUM BİBLOYU CRYSTAL GRUBU

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.