Turizm bölgesine canlı bomba saldırısı

Turizm bölgesine canlı bomba saldırısı
Tunus'un turizm bölgesinde bir canlı bomba kendisini havaya uçurdu.

 
Tunus'un kıyı kenti Susa'daki bir otelin önünde bir kişinin üzerine yerleştirdiği bombaları patlattığı belirtildi.
 
TUNUS'TA SİYASİ GERİLİM

Tunus’ta iktidardaki İslamcılarla muhalefet arasındaki kriz büyüyor. Başbakan Ali El-Urayyid tüm tarafları işbirliğine çağırırken, muhalefet, bağımsızlardan oluşan alternatif bir hükümet kurulması talebinde bulundu.
 
TUNUS'TA SİYASİ GERİLİM

Tunus İçişleri Bakanlığı, canlı bombanın, bombayı sahilde ateşlediğini, kendisi dışında ölen ya da yaralanan olmadığını ancak bombanın insanlar arasında büyük bir karmaşaya yol açtığını açıkladı.
Polisin yine çarşamba günü Monastır kentinde, ülkenin Kurucu Devlet Başkanı Habib Bourguiba'nın mezarının yanında üzerindeki bombayı ateşlemeye çalışan bir zanlıyı yakaladıkları açıklandı. Monastır da tıpkı Susa gibi ülkenin en önemli turistik kentleri arasında yer alıyor.

Tunus'ta 2002 yılında Cerba adasında bir sinagoga düzenlenen saldırıda aralarında 14 Alman turistin bulunduğu 22 kişi hayatını kaybetmişti.


Bu Haber 31.10.2013 - 09:53:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.