Songül Rosati Alman Seyahat Birliğinin yönetimine aday oldu
Alman Seyahat Birliği'nin yönetimine aday olan isimler belli oldu. Adaylar arasında, bir de Türk kadın turizmci var.

Turizm Güncel - Dış Haberler
Bentour Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş Rosati, Alman Seyahat Birliğinin (DRV) 13-14 Ekim 2022 tarihinde yapılacak genel kurulunda yönetim kuruluna girmek için yarışacak.
Mevcut yönetimde bulunan iki kişinin aday olmadığı yeni genel kurulda, iki yeni kadın aday yarışacak. Bunlardan biri de Bentour Almanya Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati.
DRV'de seyahat acentelerini temsilen 3, küçük ve orta ölçekli tur operatörlerini temsilen 3 ve büyük tur operatörlerini temsilen 3 kişi yönetime giriyor. Rosati, DRV'de küçük ve orta ölçekli acenteleri temsil etmek için Ralph Schiller (FTI Grubu), Pascal Zahn (Olimar Seyahat) ve Johannes Zurnieden (Phoenix Seyahati) ile yarışacak.
DRV’nin mevcut başkanı Norbert Fiebig, bir dönem daha birliğin başkanlığını yürütmek istediğini açıklamıştı.
İlgili Haberler

Türk turizminde yeni hedef Amerika pazarı! 20 temsilci İzmir'e geldi
Türkiye turizmde vites büyütmek için çalışmalarını sürdürürken, TGA yeni pazar hedefi kapsamında ABD'den 20 turizm profesyonelini İzmir'e davet etti.

Efes Selçuk Avrupa Turizm Başkenti 2027 yarışmasında finale kaldı
Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden olan Efes Selçuk, Avrupa Turizm Başkenti 2027 Yarışması'nda 2'nci kategoride finale kaldı.

Turizm sektörüne uyarı: 'Türkiye bu paraya değmiyor' düşüncesi sorun yaşatır
Petrol fiyatları, savaşlar, ekonomik dengeler gibi birçok unsurun 2027 turizmini etkileyeceğini ifade eden Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Türkiye için asıl büyük tehlikenin ise "Türkiye bu paraya değmiyor" algısı olacağını söyledi.


%20(2).gif)

