Rusya'da uçak bileti fiyatları normale döndü

Rusya'da uçak bileti fiyatları normale döndü

Rusya'daki isyan girişimi nedeniyle tavan yapan uçak bileti fiyatlarının normale döndüğü bildirildi.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Rus paralı asker şirketi Wagner'in darbe girişimi nedeniyle tavan yapan uçak bileti fiyatlarının normale döndüğü belirtildi. Bilindiği üzere ülkenin Rostov isimli şehrini ele geçiren ve Moskova'ya yürüme tehdidinde bulunan Wagner'in patronu Yevgeni Prigojin, Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko arabuluculuğunda yapılan görüşme sonrası askerlerini kışlaya çekmişti.

100 bin rubleye kadar çıkmıştı

Olayların yaşandığı sırada Rusya'da tavan yapan uçak bileti fiyatlarının normale döndüğü bildirildi. Rus turizm haber portallarında yer alan habere göre 100 bin rubleye kadar yükselen bilet fiyatları normale döndü.

12 bin rubleye Antalya uçuşu

Buna göre Emirates'in Dubai fiyatı 48 bin ruble seviyesinde satılırken aynı noktaya Pobeda ilse 20 bin 500 rubleye uçma imkanı var. Aeroflot'un İstanbul bilet fiyatı 25 Temmuz'da 25 bin rubleye inerken, gelecek haftada için Pobeda'da bu fiyat 13 bin 500 ruble olarak görülüyor. Antalya uçuşunda Aeroflot'un tarifesi 25 bin, Azur Air'in tarifesi ise 12 bin ruble. THY'nin Ankara uçuşunda ise fiyat 26 bin 700 rubleye geriledi.



Bu Haber 26.06.2023 - 08:17:38 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.