Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanları Antalya'ya geliyor

Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanları Antalya'ya geliyor

Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da bir araya geleceği açıklandı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaşta, savaşın başından bu yana en üst düzey görüşme gerçekleşiyor.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba'nın Antalya'da bir araya geleceğini açıkladı.

Rus Dışişleri Bakanlığı da, Antalya'da düzenlenecek diplomasi forumunda iki ülke dışişleri bakanının bir araya geleceğini doğruladı.

Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, TASS'a yaptığı açıklamada, toplantı kararının telefon görüşmesi yapan Erdoğan ile Putin'in inisiyatifiyle alındığını açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da toplantının 10 Mart'ta üçlü formatta yapılacağını açıkladı. Çavuşoğlu, toplantıyı önemli bir adım ve bir dönüm noktası olarak nitelendirdi.



Bu Haber 08.03.2022 - 08:03:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Bedava Tanıtım

    büyük olay 08.03.2022 - 05:40

    Dünya şuan bu savaşı izliyor. Turkıye Antalya kelımesını gecırmek ıcın yurt dısındakı tv kanallarına mılyon dolarlar akıtılması gerekır kı suan bedavadan belkı mılyar dolarlık bır reklam yapılacak hele kı burada anlasılır ve bu anlasmez metnıne Antalya Kardeslık antlasması derlerse var ya.... Turızm bu sene ıyı olacak kesın olacak borsa zıplayacak kanal ıstanbul baslayacak bakalımm

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.