Kirman Hotels 2023 için hedef büyüttü

Kirman Hotels 2023 için hedef büyüttü

Tüm pazarlarda hedeflerine ulaşan Kirman Hotels, 2023 hedeflerini büyütme kararı aldı.


Kirman Hotels iç pazar satış ve pazarlama koordinatörü Uğur Gültekin, Kirman Hotels’in tüm pazarlarda hedeflerine doğru ilerlediklerini söyledi.

2022 yılı için kendilerine ciddi bir büyüme hedefi koyduklarını belirten Gültekin, “Kirman Hotels olarak 2022 yılına kur - pandemi ve Türkiye pazarındaki alım gücünün istikrarsız olmasına rağmen, tüm pazarlarda ciddi büyüme hedefine kontrollü ve doğru fiyat müdahalesi ile Nisan sonu itibariyle ulaşmış durumdayız” dedi.

Hem kişi - geceleme hem de rakamsal bazda ulaşılan noktanın memnun edici olduğunu söyleyen Uğur Gültekin, “İç pazar özelindeki büyüme hedef payımızı ise 2023 sezonunda yüzde 120 büyüme oranıyla ifade edebiliriz. Pazarlama stratejileri ve misafir beklentisine yönelik geliştirilen yepyeni Kirman Signature konseptini yakın zamanda tüm misafirlerimize ve partner acentelerimize sunmuş olacağız.” şeklinde konuştu. 

Gültekin, 2023 yılı ile ilgili olarak ise “2023 yılı fiyat - performans dengesini sürekli artan maliyet ve misafir beklenti - fiyat arasında doğru bir zemine yaydığımız fiyat politikamızı ise Ekim 2022 itibariyle tüm partnerlerimizin aktif satışa açarak doğru ön görü ve hizmete olan inancımız ile 2023 hedeflerinde de Nisan 2023’te sezonu yüzde 60 – yüzde 70 doluluk ile karşılama niyetindeyiz” diye konuştu.



Bu Haber 27.08.2022 - 15:14:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.