Kaan İşçil; Ağustos ayında yurtdışı turlarda yer yok

Kaan İşçil; Ağustos ayında yurtdışı turlarda yer yok
Kappa Tur sahibi Kaan İşçil, "Biz Avrupa'daki krize göre pozisyon aldık. Ödemelerimizi önceden yaptığımız için bazı turlarda çok az kâr, bazılarında ise maliyetine satışlarla yüzde 50'lere varan indirimler yaptık" dedi.


Yurtdışı tur fiyatları  Avrupa'daki krizle bağlantılı olarak düştü. Kappa Tur'un sahibi Kaan İşçil, bu turlara ilişkin Sabah Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

İşçil,"Temmuz başında 699 euroya sattığımız İtalya turu ile 749 euroluk Benelüks Paris turunu 499 euroya, 699 euroluk İspanya turunu ise 549 euroya satmaya başladık" dedi. 250 euroyu bulan indirimlerin acenteler için çok ciddi oranlar olduğunu vurgulayan İşçil, "Talebi artırmak adına yaptığımız bu indirimlere cevap aldık. Bu hafta ramazanın başlamasından dolayı talep düşük. 5 Ağustos'tan itibaren turlar doldu" dedi.

Pasaport alış sürelerinin uzamasından dolayı yaklaşık 2 bin kişinin turunu ertelediğine de değinen İşçil, "Normalde böyle bir uygulamamız olmamasına rağmen yeni pasaporta başvuran ve henüz alamayanların turlarını kendi istekleri üzerine ağustosa erteledik. Ramazana rağmen ağustosta yaşanan bu dolulukta bu ertelemeler de etkili oldu. Biz Avrupa'daki krize göre pozisyon aldık. Ödemelerimizi önceden yaptığımız için bazı turlarda çok az kâr, bazılarında ise maliyetine satışlarla yüzde 50'lere varan indirimler yaptık" diye konuştu.

Ağustosta yer yok
İşçil,"Temmuz başında 699 euroya sattığımız İtalya turu ile 749 euroluk Benelüks Paris turunu 499 euroya, 699 euroluk İspanya turunu ise 549 euroya satmaya başladık" dedi. 250 euroyu bulan indirimlerin acenteler için çok ciddi oranlar olduğunu vurgulayan İşçil, "Talebi artırmak adına yaptığımız bu indirimlere cevap aldık. Bu hafta ramazanın başlamasından dolayı talep düşük. 5 Ağustos'tan itibaren turlar doldu" bilgisini verdi.




Bu Haber 21.07.2012 - 09:53:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • isa gün 22.07.2012 - 10:20

    kaan işçil yine çok gereksiz bir reklam yapmış. 299 euroya italya turu sattıgından hic bahsetmiyor :)))

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.