İngiltere turizm pazarından Türkiye’ye güzel haber

İngiltere turizm pazarından Türkiye’ye güzel haber

Easyjet, British Airways, SunExpress, Aer Lingus ve Norwegian Air, 2024 yaz sezonunda Türkiye’nin çeşitli bölgelerine uçuş başlatıyor.


Turizm Güncel

Easyjet, British Airways, SunExpress, Aer Lingus ve Norwegian Air 2024 yaz sezonu için Türkiye’de bazı yeni hatlar açtı, bazı hatlarda ise frekans artırımı yaptı.

16 Mayıs’ta Manchester-Bodrum seferlerine başlayacak

İngiltere merkezli hava yolu şirketi Easyjet, 16 Mayıs’tan itibaren Manchester-Bodrum seferlerine başlayacak. Haftada 2 frekans olarak yapılacak seferlerin Ekim ayı sonuna kadar devam etmesi planlanıyor.

British Airways’den yeni seferler ve frekans artışı

British Airways Londra’dan İzmir’e yeniden uçuş başlatıyor. Daha önce Gatwick’den İzmir’e sefer düzenleyen şirket, 18 Mayıs’tan itibaren Londra-Heathrow Havalimanından İzmir’e uçamaya başlayacak. Seferler 28 Eylül’e kadar haftada bir frekans olarak yapılacak.

Öte yandan British Airways 25 Mayıs’tan itibaren Heatrow-Bodrum hattında frekans sayısını hafatada birden 3’e çıkaracak.

SunExpress’ten Gatwick-İzmir hattında direkt uçuş kararı

Şu anda aktarmalı olarak Gatwick-İzmir hattında sefer düzenleyen SunExpress ise 1 Haziran’dan itibaren direkt uçuşlara başlayacak.

Aer Lingus Dublin-Dalaman seferlerine başlayacak

İrlanda merkezli hava yolu şirketi Aer Lingus ise 11 Mayıs’tan itibaren Dublin’den Dalaman seferlerine başlayacak. Uçuşlar Eylül sonuna kadar haftada 2 frekans olarak yapılacak, 1 Ekim’den itibaren ise 1 frekansa düşecek.

Norwegian Air Bodrum’a uçuş düzenleyecek

Norveç merkezli Norwegian Air ise 4 Haziran’dan itibaren Oslo-Bodrum seferlerine başlayacak. seferler haftada 1 frekans olarak gerçekleştirilecek.



Bu Haber 25.01.2024 - 08:38:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.