Dünyanın en iyi 20 restoranı arasında bir Türk yatırımcının işletmesi de var

Dünyanın en iyi 20 restoranı arasında bir Türk yatırımcının işletmesi de var
St. Regis Venice, San Clemente Palace’ın iddialı restoranı Acquerello, dünyanın en iyi 20 otel restoranından biri seçildi


Dünyanın en iyi 20 otel restoranı İngiliz Telegraph Gazetesi tarafından açıklandı! Listede, Uyar ailesine ait Permak Grubu’nun sahip olduğu St Regis Venice, San Clemente Palace otelinde bulunan Acquerello Restaurant da bulunuyor! Dünyanın dört bir yanından en iyi restoranların yarıştığı listeye, Venedik’ten ilk 20’ye adını yazdıran tek restoran Acquerello oldu.

Amerikan yemek enstitüsü Daily Meal’ın, önde gelen restoran eleştirmenleri, gurmeler ve gazetecilerin gerçekleştirdiği analizler sonucu oluşturduğu ve dünyanın en iyi otel restoranlarını belirlediği merakla beklenen listesi açıklandı. Dünyanın dört bir yanından restoranların girmek için yarıştığı “Dünyanın En İyi Otel Restoranları Listesi”, unutulmaz ve eşsiz bir yemek deneyimi vaat eden restoranları içeriyor.

‎Hizmete girdiği ilk yılında, “Dünyanın En İyi Otel Restoranları” listesinde ilk 20’ye girmeyi başaran Acquerello, St. Regis Venice, San Clemente Palace otelinin içinde yer alıyor. Deniz mahsullerine odaklanan restoranda, Chef Roberto Dal Seno tarafından özenle hazırlanan yemekler, deniz kıyısında San Marco Meydanı manzaralı görkemli bir terasta servis ediliyor. Restoran, otel müşterilerinin yanı sıra, dışarıdan sınırlı sayıda rezervasyon kabul ediyor. Acquerello aynı zamanda limitli sayıda üretilen çok özel şarapların yer aldığı bir mahzene sahip.

Permak Grubu geçtiğimiz yıl İtalya’nın en değerli gayrimenkulleri arasında gösterilen Venedik’in merkezinde yer alan San Clemente adasını satın alarak, adanın içinde St. Regis Oteli’ni hizmete açtı. Otel, çok kısa bir sürede dünya jet set ve starlarının uğrak yeri haline geldi.

Permak Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emir Uyar, Türk bayrağını İtalya’da, bu kadar önemli bir lokasyonda dalgalandırmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.


Bu Haber 18.11.2014 - 14:01:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.