ANEX Grubu Almanya'da daha esnek satış modeline geçiyor

ANEX Grubu Almanya'da daha esnek satış modeline geçiyor

ANEX Grubu, Almanya pazarındaki tatil satışlarında yeni bir esnek tarifeyi daha hayata geçirdi.


Turizm Güncel - Dış Haberler

ANEX Grubu, pandemi döneminde misafirlerin çekincelerini ortadan kaldırmak ve onları rezervasyon yapmaya yönlendirmek için başlatılan 'esnek tarife'yi bir adım daha ileri taşıdı.

Gruba ait tur operatörleri ANEX Tour, Öger Tours, Bucher Reisen, Neckermann Reisen "ANEX Premium Flex" tarifesi ile hem yolculara daha fazla esneklik sunuyor hem de seyahat acentelerine daha fazla kazanç fırsatları sunmayı amaçlıyor.

Yolcular Premium Flex Tarife için ne kadar ödeyecek?

Yeni tarifeye göre yolcular herhangi bir gerekçe göstermeden seyahate 4 gün kalana kadar rezervasyonlarını iptal edebilecek ya da değiştirebilecek. Bu imkana sahip olmak isteyen yolcular rezervasyon esnasında, yaptıkları rezervasyonun tutarına göre 69 euro ile 169 euro arasında değişen oranlarda ödeme yapacak. Buna göre, 999 euroya kadar olan rezervasyonlar için 69 euro, 1.999 euroya kadar olan rezervasyonlar için 99 euro, 3 bin 999 euroya kadarki rezervasyonlar için 129 euro ve 4 bin euroya kadarki rezervasyonlar için de 169 euro ödenecek.

Acenteler ödenen Premium Flex Tarife'nin yüzde 15'ini alacak

Şu anda tamamen devreye alınan tarifeye göre seyahat acenteleri, iptal edilen rezervasyon için ödenen Premium Flex tarifenin yüzde 15'ini alacak. Örneğin 4 bin euro ve üzeri bir rezervasyonun iptali durumunda acente 20 euro civarında komisyon alacak.

ANEX Grubunun yeni tarifesi tüm klasik paket turlarda geçerli olacak. Ancak sadece uçuş, sadece otel ve tarifeli uçuşlarda geçerli olmayacak.



Bu Haber 16.12.2022 - 10:14:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.