‘’Öger Tours eski şanlı günlerine geri dönecek’’

‘’Öger Tours eski şanlı günlerine geri dönecek’’
TurizmGüncel, Thomas Cook'un Almanya ayağı Öger Tours ve Bucher Reisen'in Anex Grubu tarafından satın alındığı haberini daha önce duyurmuştu. Konuyla ilgili olarak resmi açıklama da geldi.

TurizmGüncel – Dış Haberler

Öger Tours, Bucher Reisen, geçici iflas yönetim şirketi HWW ve Anex Grubu tarafından yapılan ortak açıklamada, satın alma işleminin tamamlandığı belirtildi. Satın alma işleminin Almanya antitröst kurumunun izin işlemlerine tabi olduğu belirtilen açıklamda, ''Thomas Cook'un Almanya'daki kuruluşları Öger Tours ve Bucher Reisen çalışanları yeniden nefes aldı. İki tur operatörü, iflas başvurusunda bulunmasının üzerinden iki aydan daha kısa bir süre geçtikten sonra kurtarıldı. Türk tur operatörü Anex Tour, Türkiye spesiyalisti Öger Tours ile en iyi anlaşma sağlayıcısı Bucher Reisen'i devraldı.'' denildi.

‘’Anex Tour ideal partner’’

HWW'nin yöneticisi Julia Kappel-Gnirs'in Öger Tours için uluslararası alanda faaliyet gösteren Türk turizm grubu ile güçlü ve stratejik yatırımcıyla anlaştığı belitilen açıklamada Julia Kappel-Gnirs'in, ''Geleneksel Öger ve Bucher markaları için bu şirketlerin geleceğini garanti altına alan bir anlaşma yapmış olmaktan dolayı mutluyuz. Anex Tour, bu tur operatörleri için ideal bir partner.'' açıklamasına yer verildi.

‘’Devam ediyoruz...’’

Bucher Reisen'in Genel Müdürü Michael Gisbertz ise, ''Devam ediyoruz... Bu haber, kalifiye çalışanlarımız için güzel bir haber. Son birkaç haftadır şirketi kurtarmak için yürekten çalışan personelimize teşekkür ediyorum. Sahip olduğumuz bilgi birikimle Anex Tour'a katkıda bulunacağız.'' ifadelerini kullandı.

84 çalışan Anex bünyesine katıldı

Öger Tours ve Bucher Reisen bünyesinde çalışan 84 personelin Anex Grubu çatısı altında çalışmaya devam edeceği belirtildi.

Rosati: En kısa sürede operasyonlara yeniden başlıyoruz’’

Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati ise, ''Şirketimizin gelecek perspektifinden eminiz ve en kısa sürede operasyonlara yeniden başlamak için gayret gösteriyoruz. İş ortaklarımızın ve müşterilerimizin bize güvenmeye devam edeceğine ve yine bizimle seyahat edeceğine inanıyoruz.'' dedi.

Koçkar: Öger eski şanlı günlerine geri dönecek

Anex Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar ise, ''Öger Tours ile Bucher Reisen'in çalışanlarını ve yöneticilerini Anex Tour'da ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Satın aldığımız bu değerli markalar, Anex'i küresel bir oyuncu yapma stratejimize bağlı olduğumuzun bir göstergesi. Bir Türk markası olan Öger Tours'u kurtarmak ve Bucher Reisen'i bünyemize katmak grubumuza yeni değerler katacak. Öger ve Bucher'in Almanya pazarındaki deneyimleri ile Anex Tour'un küresel gücü ile birleşerek, bu şirketleri yeniden eski şanlı günlerine döndürecek.’’ açıklamasında bulundu.



Bu Haber 21.11.2019 - 09:00:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Bülent GÜNEŞ 23.11.2019 - 05:46

    Başarılarının devamını diler,Anex tur ve onlarla çalışan partnerleri için hayırlı olmasını dilerim.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.