Öger Tours ve Bucher Reisen piyasaya hızlı giriş yaptı

Öger Tours ve Bucher Reisen piyasaya hızlı giriş yaptı

Anex Grubu tarafından satın alınan Öger Tours ve Bucher Reisen, faaliyetlerine başladı.


TurizmGüncel – Dış Haberler

Thomas Cook iflas ettikten sonra Anex Grubu tarafından satın alınan Türkiye spesiyalisti Öger Tours ile son dakika spesiyalisti Bucher Reisen, faaliyetlerine başladı.

Öger Tours şu anda Türkiye'deki 300 oteli rezervasyona açmış durumda, Şirketin yaptığı açıklamaya göre, satışa sunulan otel sayısı geçen yıla kıyasla yüzde 30 oranında arttı. Satışa sunulan oteller, yüzde 87 ve üzeri tavsiye oranına sahip tesislerden oluşuyor.

Almanya’nın 20 havalimanından Antalya’ya uçacak

Hamburg merkezli Öge Tours, 13 tanesinde günde birden fazla olmak üzere, Antalya'ya Almanya'nın 20 havalimanından operasyon yapacak. Bucher Reisen de aynı şekilde faaliyetlerine başladı ve hazırladığı ilk programları satışa sundu. Şirketin programının önümüzdeki dönemde genişleyeceği ifade edildi.

Pazara hızlı bir giriş yapmak bizim açımızdan çok önemliydi’

Öger Tours Direktörü Dierk Berlinghoff, ''Artık bir başlangıç noktamız var ve ürünlerimizi giderek genişletiyoruz. Yaz döneminde pazara hızlı bir giriş yapmak bizim açımızdan çok önemliydi.'' deken, Bucher Reisen'in direktörü Michael Gisbertz, ''Rezervasyon sistemimizi çok kısa sürede tekrar çalışır duruma getirmekten ve pazarlanabilir bir ürünü yeniden ayağa kaldırmaktan gurur duyuyoruz. Şirketlerin yeniden pazara girmesi 4 aydan önce olmaz ama biz bunu 6 haftada başardık.'' dedi.

Acente komisyonları yüzde 10-13 arasında değişecek

Öger Tours ve Bucher Reisen'in kendilerini 'adil seyahat acentesi dağıtım ortağı' olarak konumlandıracağı açıklandı. İlk rezervasyonu yapan acente yüzde 10 komisyon alırken, satışı zirveye taşıyanlar yüzde 13 komisyon elde edecek. Tur operatörü, 'sadece uçuş' satışlarında standart yüzde 10 komisyon verirken, komisyonları rezervasyondan sonraki ay içinde ödeyecek.



Bu Haber 15.01.2020 - 14:01:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.