Turizm Güncel
Yazıları (77406)

Rusya’da ağustosta uçak bileti fiyatları uçtu
Rusya’da uçak bileti fiyatlarında 2002’den bu yana en yüksek artış yaşandığı belirtiliyor.

Litvanyalı turist Antalya’daki otelin odasında ölü bulundu
Litvanyalı turist, Antalya’da kaldığı otelin odasında ölü bulundu.

Elite World, yeni oteli için Ekol Yapı ve Tatlıses Group ile anlaştı
Elite World Hotels & Resorts, Elite World Residence markasının ilk oteli Elite World Residence İstanbul Yeni Levent için Ekol Yapı bünyesindeki HEPERZ Yapı ve sanatçı İbrahim Tatlıses’in sahip olduğu Tatlıses Group ile anlaştı.

Michelin Yıldızlı şefler Nirvana Hotels’te
Michelin Yıldızlı restoran şefleri, ‘Michelin Star Series By Nirvana Hotels’ kapsamında Nirvana Hotels’te buluşuyor.

Prontotour 'pasaport bizden' kampanyası başlattı
Prontotour, 'yurt dışını görmesin kalmasın' diyerek "Pasaport bizden" kampanyası başlattı.

Instagram’a yaş sınırı geliyor
Instagram'da 18 yaşından küçük kullanıcılar için daha sıkı gizlilik ayarlarının olduğu ve ebeveyn kontrolüne de olanak tanıyan bir hesap uygulamasına geçilecek.

Alman turizmciler mevcut durum için ne diyor, ne bekliyor?
Almanya turizm pazarının nabzını tutan "Satış İklimi Endeksi" araştırması, sektörde gem mevcut duruma hem de geleceği için iyimserliğin arttığını ortaya koydu.

İsrail, Lübnan’da çağrı cihazlarını patlattı, çok sayıda ölü ve yaralı var
İsrail’in Lübnan’da ki çağrı cihazlarını patlatması sonucu 1’i çocuk 9 kişi öldü, 2 bin 800 kişi yaralandı.

Corendon Airlines’tan Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali'ne destek
Corendon Airlines, 19-22 Eylül 2024 tarihlerinde Haliç’te düzenlenecek Rixos Tersane İstanbul Kürek Festivali ile iş birliği yapıyor.

FTI'ın işlettiği Mares Otel ile ilgili yeni gelişme
FTI'ın iştiraki MP Hotels bünyesindeki Mares Otel konkordato süresini uzattı.

Ruhi Koçak: Turizm projesi 20 yıldır bekletiliyor
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, yer tahsisleri 20 yıl önce yapılan turizm projelerinin hala hayata geçirilmediğini belirtti.

Leva 19, lari 13 TL ama ne Bulgar geliyor ne Gürcü
TL’nin değer kaybetmesiyle para birimleri değer kazanan Bulgarlar Edirne’yi Gürcüler Artvin’i, İranlılar ise Van’ı hem gezi hem de alışveriş için sıklıkla tercih ediyordu. Fakat son dönemlerde fiyatların fahiş oranda artması nedeniyle sınır kentlerindeki hareketliliğin azaldığı belirtiliyor.
