Litvanyalı turist Antalya’daki otelin odasında ölü bulundu
Litvanyalı turist, Antalya’da kaldığı otelin odasında ölü bulundu.

Tatil için Antalya-Alanya’ya gelerek bir otelde konaklamaya başlayan 67 yaşındaki Litvanyalı turist Vida Kuzmarskiene, kendisinden uzun süre haber alamayan otel personeli tarafından odasında hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu.
Sabah’tan Mehmet Al’ın haberine göre, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Litvanyalı turistin hayatını kaybettiğini belirdi.
Turistin cansız bedeni ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
İlgili Haberler

Rusların okul tatili döneminde bir numaralı yurt dışı tercihi Türkiye oldu
Ünlü seyahat platformu OneTwoTrip’te yer alan araştırmaya göre Ruslar, sonbahardaki okul tatili dönemi için yaptığı yurt dışı otel rezervasyonlarında en çok Türkiye’yi seçti.

Bodrum'daki Maça Kızı Otel'in kurucusu Ayla Emiroğlu hayatını kaybetti
Bodrum'un en ünlü otellerinden olan Maça Kızı'nın kurucusu Ayla Emiroğlu, 89 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Hintli turizmciler Kapadokya'ya geldi! Bölge için büyük potansiyel
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde yapılan organizasyonla Hindistan pazarının önde gelen tur operatörleri Kapadokya’da ağırlandı.



%20(2).gif)

