Jet2 tek kalemde 36 adet A320neo siparişi verdi

Jet2 tek kalemde 36 adet A320neo siparişi verdi
Airbus ve A320neo Ailesi’nin yeni müşterisi Türkiye2ye on binlerce turist getiren Jet2.com oldu. Şirketin verdiği 36 adetlik A321neo siparişi, Jet2.com havayolunun iddialı filo genişletme ve yenileme planlarını yansıtıyor.


Jet2.com İcra Kurulu Başkanı Philip Meeson, “Jet2.com, önümüzdeki yıllarda Airbus A321neo'yu kullanmaktan gurur duyacak. Bu uçak, şu an bize göre sınıfının en verimli ve çevre dostu modelidir. A321neo’ların Jet2holidays ile seyahat eden müşterilerimize, hak ettikleri konforu yaşatacağına ve keyifli bir deneyim sunacağına eminiz.” dedi.

Uçak, yenilikçi aydınlatma, koltuk ve ilave kişisel depolama için yüzde 60 daha büyük baş üstü bagaj dolapları ile donatılmış 232 koltuk kapasiteli Airspace kabin konfigürasyonuna sahip olacak.

Airbus International'ın Ticari Direktörü ve Başkanı Christian Scherer "Jet2.com'un bu kararından ötürü büyük memnuniyet duyuyoruz. Gelişmiş uçuş kumanda sistemi Fly-by-wire’ye sahip olmayan uçakları işleten Jet2.com'un, kiraladıkları birkaç A321 uçağını test ettikten ve kapsamlı bir değerlendirme yaptıktan sonra ileriye ve modern geleceğe yönelik Airbus Fly-by-wire teknolojisine sahip A321neo uçaklarına yatırım yapma kararlarını büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Bu, Jet2.com'un verimlilik, kalite, performans ve çevre dostu uçuş vizyonunun bir kanıtıdır." dedi.



Bu Haber 01.09.2021 - 14:56:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.