Ferien Touristik'in Müdürü Koray Çavdır'dan 2021 değerlendirmesi

Ferien Touristik'in Müdürü Koray Çavdır'dan 2021 değerlendirmesi
Coral Travel'ın Almanya ayağı Ferien Touristik, 2021 sezonundan memnun.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Coral' Travel'ın verdiği Starway ödülleri için acentelerini Antalya'da bulunan Bellis Deluxe Resort'e getiren Ferien Touristik, burada acentelerine, "Kriz sırasında size güvenebiliriz, tıpkı sizin bize güvenebileceğiniz gibi." mesajını verdi.

Şirketin başına Koray Çavdır geçmişti

Uzun süre DER Touristik'te görev yapan, sonrasında OTI bünyesine geçtikten birkaç yıl sonra da, geçtiğimiz şubat ayında, Heinz Bauermeister'ın yerine şirketin genel müdürü olan Koray Çavdır, grubun felsefesini ve ürün stratejisini iyi bildiğini söyledi.

"2021 verileri Ferien Toursitik'ten çok şey beklenebileceğini gösteriyor." diyen Koray Çavdır, 2021 yılında 2019 rakamlarının yüzde 75'ine ulaştıklarını söyledi. Almanya'da pazar ortalamasının üzerinde sonuç elde ettiklerini kaydeden Çavdır, özellikle Yunanistan, Türkiye ve İspanya'da iyi sonuç aldıklarını ifade etti.

Yeni hedef destinasyonlar

Ferien Touristik'in orta vadedeki hedeflerinin ABD, Hırvatistan ve Fas olduğu belirtiliyor. Şirket, (Odeon'un buralarda bulunmasından dolayı) Asya'da da büyümek istiyor. Hedef destinasyonlar ise Tayland, Malezya, Laos, Burma ve Kamboçya olarak açıklandı.



Bu Haber 09.11.2021 - 10:08:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.